Turknet mi? Netspeed mi?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yakın zamanda Türk Telekom üyeliğimi iptal edip, bu iki servis sağlayıcıdan birine geçeceğim. Türk Telekom'da bağlantı kopukluğu, hız düşmesi gibi sorunlar yaşadım. Bu servisler'de Türk Telekom altyapısı kullandığı için nadiren de olsa bu sorunları yaşayacağım bundan kaçış yok elbet. Ancak biraz yüksek hızda download ve upload istediğim için geçmeyi düşünüyorum. Türknet hattıma 35 Mbps paket tanımlayabileceğini fakat benim tahminen 24 Mbps indirme ve 3 Mbps yükleme hızı alabileceğimi söyledi. Gayet yeterli değerler. Durum hemen hemen Netspeed için de aynı.Sizce tercih etmeli miyim? Bir de teknik destek çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda Türk Telekom üyeliğimi iptal edip, bu iki servis sağlayıcıdan birine geçeceğim. Türk Telekom'da bağlantı kopukluğu, hız düşmesi gibi sorunlar yaşadım. Bu servisler'de Türk Telekom altyapısı kullandığı için nadiren de olsa bu sorunları yaşayacağım bundan kaçış yok elbet. Ancak biraz yüksek hızda download ve upload istediğim için geçmeyi düşünüyorum. Türknet hattıma 35 Mbps paket tanımlayabileceğini fakat benim tahminen 24 Mbps indirme ve 3 Mbps yükleme hızı alabileceğimi söyledi. Gayet yeterli değerler. Durum hemen hemen Netspeed için de aynı.Sizce tercih etmeli miyim? Bir de teknik destek çok önemli.

Türknet'e geçmenizi tavsiye etmem. Benimde aklıma yatmıştı bir aralar. Sonradan Tük telekom'da kalmayı tercih ettik ve daha üst modellerden olan TW-W9970 300 MBPS modemi aldık. Aylık 98 TL'ye anlaştık.

Türknet'e gelince Türknet hemen hemen 3-4 yıl yani 2014-2015 yıllarından bu yana daha yeni popüler olma özelliğini kazanmıştır. Teklifleri çok cazib gelsede. Çok fazla tanıdığım ve tanımadığım "Teknik servis ve hizmet" konusunda yardım etmediklerini, etseler dahi 1-2 ay sonra yardım ettiklerini bu konuda da sıkıntı çektiklerini belirtmişlerdi. Öte yandan Türknet kullanan arkadaşlarım AKN'nin (Adil Kullanım Noktasının) ve AKK'nin (Adil Kullanım Kotasının) olmadığını hızlı bir şekilde upload ve download yapabildeklerini/edebildeklerini söylediler.

Türknet hakkında videolar:

1.Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı