TurkNet modem için 5G router tavsiyesi

psyche09

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün TurkNet'e geçiş yaptım, ellerinde modem olmadığı için dandik bir modem kurdular ve normalde bu evden 100 Mbps civarı internet aldığım halde, modemin desteklediği ancak 20-40 arası alabiliyorum.

Bana 5G özelliğini tekrar kullanabileceğim modem önerir misiniz? Biraz araştırdım ama herkes kapsama alanını arttırmaktan bahsetmiş, benim problemim altyapımda olan hızı modem dandik olduğu için alamamam. Gördüğüm Xiaomi vb. 5G destekli Router'ları kurduğumda, modemin ulaşamadığı hızları da bana sağlayacak mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Not: GeForce NOW kullandığım için paket kaybı yaşamak, tecrübemi çok olumsuz etkiliyor.

Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router İşime yarar gibi anlıyorum bilen var mı?​

Fiber kablom da boşta kaldı sanırım yeşil uçlu bir kablo duvardan çıkıyor onu da mı bağlamam gerekecek acaba

sanırım ekstra olarak ont diye bir cihaza da ihtiyacım olacak

Sanırım direkt modem almam gerekli bu modem yeterli olur mu 100mbps internet için: Tp-Link Archer Vr300 Ac 1200 Mbps 4x5dbi Wifi Pro Sinyal Wireless Modem Yönlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
Merhaba,

Bugün TurkNet'e geçiş yaptım, ellerinde modem olmadığı için dandik bir modem kurdular ve normalde bu evden 100 Mbps civarı internet aldığım halde, modemin desteklediği ancak 20-40 arası alabiliyorum.

Bana 5G özelliğini tekrar kullanabileceğim modem önerir misiniz? Biraz araştırdım ama herkes kapsama alanını arttırmaktan bahsetmiş, benim problemim altyapımda olan hızı modem dandik olduğu için alamamam. Gördüğüm Xiaomi vb. 5G destekli Router'ları kurduğumda, modemin ulaşamadığı hızları da bana sağlayacak mı? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Not: GeForce NOW kullandığım için paket kaybı yaşamak, tecrübemi çok olumsuz etkiliyor.

Huawei BE3 Wi-Fi 7 router işime yarar gibi anlıyorum bilen var mı?​

Fiber kablom da boşta kaldı sanırım yeşil uçlu bir kablo duvardan çıkıyor onu da mı bağlamam gerekecek acaba.

Sanırım ekstra olarak ONT diye bir cihaza da ihtiyacım olacak.

Sanırım direkt modem almam gerekli bu modem yeterli olur mu 100Mbps internet için: Tp-Link Archer Vr300 Ac 1200 Mbps 4x5dbi Wifi Pro Sinyal Wireless Modem Yönlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kablosuz gine aynı hızları alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı