TurkNet modem mi alternatifler mi?

Mr.Ridrler

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar TurkNet VDSL bağlayacağım. 75 Mbit'e kadar destek veriyormuş alt yapım. Müşteri temsilcisi eğer kendi, ZyXEL VMG8623-T50B modellerini alırsam sorunlar durumunda uzaktan bağlanabileceklerini söyledi. 300-400 TL civarında bu modem satılıyor. Deneyimlerinize dayanarak ne önerirsiniz ASUS veya keenetic mi bakmalıyım?

Bilgisayarıma her halükarda kablo ile çekeceğim için mobil cihazlar da çok basit işler için kullanacağı için fazla Wi-Fi standartları önemli olmaz diye düşünüyorum. Yanlışım olabilir, Bana güzelinden maksimum 400 TL civarında bir modem önerebilir misiniz?(Çok getirisi olacak ise üstüne çıkabilirim? Tabii ki daha ucuz olması cebime daha çok yarar🤣)

TP-Link modem almayın aldırmayın. TP-Link pişmanlıktır.

Farklı modem alırsan da bağlanıp sorunu çözebiliyorlar. :D Bağlanamadıklarında ise gelip hızlıca çözüyorlar. En azından benim bölgemde öyle. Ayrıca, modem ile ilgili bir sorun olduğunda onları beklemeden kendin de çözebilirsin.
Önerdiğim modem ise şu;
Önermemin nedeni ise fiyatına karşılık iyi bir performans verdiğini düşünüyorum ayrıca Wi-Fi'si kuvvetli bir modem.

@246941 Asus önerilen tüm mesajlara üzgün atmışsınız, sebebi ne acaba? Hesap sormak için değil de bilgi sahibi olmak için soruyorum. Aynı modeli sanırım Recep Baltaş da kullanıyordu.
Estağfurullah. Öyle bir amaçla demeyeceğinizi biliyorum.

Çok fazla kopma sorunu yaşayan var ve kablosuz performansı kötü.

Fiyatı ve vaat ettiği özellikler bakımından Keenetic'in gerisinde kalıyor. Ek olarak Keenetic modem sürekli güncelleme alıyor.

Hocam tam olarak DSL KN-2011-01TR 300 yi kast ediyordum Keenetic olarak. Çok şık geldi ve yorumlar asustan bile olumlu. Deneyimlediniz mi? 300 liradan daha ucuza perfomans ı iyi ise düşünmeye gerek bile yok diğer ürünleri neredeyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı