Mr.Ridrler
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhabalar TurkNet VDSL bağlayacağım. 75 Mbit'e kadar destek veriyormuş alt yapım. Müşteri temsilcisi eğer kendi, ZyXEL VMG8623-T50B modellerini alırsam sorunlar durumunda uzaktan bağlanabileceklerini söyledi. 300-400 TL civarında bu modem satılıyor. Deneyimlerinize dayanarak ne önerirsiniz ASUS veya keenetic mi bakmalıyım?
Bilgisayarıma her halükarda kablo ile çekeceğim için mobil cihazlar da çok basit işler için kullanacağı için fazla Wi-Fi standartları önemli olmaz diye düşünüyorum. Yanlışım olabilir, Bana güzelinden maksimum 400 TL civarında bir modem önerebilir misiniz?(Çok getirisi olacak ise üstüne çıkabilirim? Tabii ki daha ucuz olması cebime daha çok yarar
)
Bilgisayarıma her halükarda kablo ile çekeceğim için mobil cihazlar da çok basit işler için kullanacağı için fazla Wi-Fi standartları önemli olmaz diye düşünüyorum. Yanlışım olabilir, Bana güzelinden maksimum 400 TL civarında bir modem önerebilir misiniz?(Çok getirisi olacak ise üstüne çıkabilirim? Tabii ki daha ucuz olması cebime daha çok yarar