TurkNet nasıldır?

kaboom295

Hectopat
Katılım
30 Ekim 2018
Mesajlar
817
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anda D-Smart kullanıyorum memnunum fakat TurkNet'in fiyatı uygun olması hoşuma gitti. Altyapım 100Mbps. Tam olarak 100Mbps hız verirler mi?
Kullananlar TurkNet'ten memnun mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda D-Smart kullanıyorum memnunum fakat TürkNet'in fiyatı uygun olması hoşuma gitti. Altyapım 100Mbps. Tam olarak 100Mbps hız verirler mi?
Kullananlar TürkNet'ten memnun mu?

Ben uzun süredir TürkNet kullancisiyim. Altyapim uzun zamandır 16 mbits di ve altyapı yenilenmesi sonucunda altyapimin 75 mbits desteklediğini gördüm ve 100mbits e kadar olan pakete geçiş yaptım. 95 mbits civarında bir download 7.5 mbits civarında upload hızı alıyorum gayette memnunum. Lakin birçok kişi bir müşteri iletişim hattı olmamasından ötürü şikayetçi, arayıp konusacaklari bir numara olmadığından. Ama benim için bir problem hiç teşkil etmedi Online şikayet hattına mesaj bırakınca aynı gün geri dönüş sağlıyorlar gereken durumlarda da arıyorlar.
 
Oturduğunuz bölgeye göre değişiyor. Bu aralar TurkNet'te satürasyon sorunu var özellikle Bursa/Yıldırım ilçesinde.
Aktif TurkNet kullanıcısı olarak şu anlık bende önermem. Satürasyon sorunu yaşarsanız iptal ettirmek için uğraşırsınız bu seferde.
 
Bu aralar internetimin tam hızını alamıyorum ama öncesine bakarsak çok iyi hem fiyat olarak hem deneyim olarak.
 
Bu sıralar belirli bölgelerde kapasite sorunu yaşanıyor. İyi tartmak lazım. Şahsen şu anlık önermem.

Tam arkadaşın bahsettiği konudan mağdur oldum galiba, 1 ay, tamamen 1 ay internet kullanamadım ücreti iptal ettiler şükür ki destekle ilgili çok büyük sorunları var. İlk ay sorunsuzdu ama kesinlikle önermem altyapının sahibi kimse ondan almanı öneririm. Varsa kablo net Türksat yoksa Türk Telekom düşün. ( Altyapım VDSL ve 75 Mbps hız destekliyor )
 
Abone olana kadar yağlıyıp ballıyorlar, bağlandıktan sonra ne ararlar ne sorarlar. Bir sorun olduğunda site üzerinden talep açıyorsun, hazır cevaplar alıyorsun. 2 hafta internetimi adsl'den vdsl'e geçini sağlayamamışlardı. Destek 2 günden aşağı cevaplamıyor. Ankara'da VDSL 35 megabit diye bana güncelleme yaptılar bana hala 16 megabitin üzerine çıkmıyor. Santrale uzaklığı bahane ediyorlar. Madem santrale uzak ve biliyorsunuz neden bağlamadan önce söylemiyorsunuz, 35 megabit veriyoruz diye yalan söylüyorsunuz diyorum kem küm ediyorlar...
 

Geri
Yukarı