TurkNet nasıldır?

Geçişiniz 2 günde tamamlanıyor.

Bu süre daha fazla uzamıyordur umarım. Sizde 2 gün mü sürmüştü? Çünkü internetsiz kalmak pek istemiyorum.

2 Senedir kullanıyorum ve son derece memnunum.

Forumda gelen cevapların çoğunluğunun memnun olması beni bir nebze rahatlattı muhtemelen TurkNet kullanmaya başlayacağım.
 
9 gün önce kurulumum yapıldı hala internetim yok. Öyle bir firmadır yani :) firma tamamen “en yüksek hız ve uygun fiyat bende ama hizmetimiz yok işinize gelirse” mottosuyla çalışıyor.
 
Kötüleyenlere rağmen iyidir çünkü en azından internet firması , türkiyedeki diğer firmalar internet firması olmaktan uzak oluşumlar resmen nitelikli dolandırıcı. Ona rağmen netspeedi öneririm çok başarılı ve muhtemelen en iyisi. Bir sorun yaşarsanız Turknete geçin zaten taahhütsüz ikiside. İkisiyle de sorun yaşarsanız vodafone nete geçebilirsiniz onda taahhüt var malesef ama oda fena değildir. En sorunsuzu da Turkcell ama onu hiç önermem fiyatları tabiri caizse kol gibidir bütçe dayanmaz. bu 4 ünden başka yok.
 
9 Gün önce kurulumum yapıldı hala internetim yok. Öyle bir firmadır yani :) firma tamamen “en yüksek hız ve uygun fiyat bende ama hizmetimiz yok işinize gelirse” mottosuyla çalışıyor.

Hocam diğer firmalarda benzer bir sorun yaşadınız mı? Yoksa sadece TurkNet firmasına özel böyle bir problem mi oldu?
 
Hocam diğer firmalarda benzer bir sorun yaşadınız mı? Yoksa sadece TurkNet firmasına özel böyle bir problem mi oldu?
Diğerlerinde altyapı sorunum olduğu için zaten SuperBox kullanıyorum şu an fakat ping sorunu ve fiyatından dolayı TürkNet deneme kararı almıştım. Altyapısı gelmiş bulunduğum yere yan komşum da bağlattı TürkNet onun da birkaç saat önce aktif olmuş interneti. Benimki de muhtemelen yarın öbürgün aktif olur fakat neredeyse 2 hafta internet olmaması vahim bir durum tüketici için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı