Çözüldü TurkNet nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesKys

Hectopat
Daha fazla  
1644177246013.png

Merhabalar resimde de gördüğünüz gibi TurkNet 50Mbps ve 8upload olarak altyapı veriyor. Sizlere birkaç sorum var şöyle başlayayım sırayla cevap verirseniz sevinirim hepsi benim için gayet önemli.
Sitede görüldüğü hızlar ne kadar doğrudur interneti taktığımda ne kadar hız alırım?
TurkNet hakkında düşünceleriniz nelerdir? Başka bir internet sağlayıcısı önerir misiniz? TurkNet başvurusu hakkında bilgi verir misiniz? Sanırım siteden başvuruyoruz ilk ay beğenmezsek herhangi bir sebep olur veya olmaz iade edebiliyor muyuz ve bu ne kadar kolaydır?
Ucuz bir VDSL modem önerir misiniz?

Son düzenleme:
2. el Turk Telekom'un VDSL modemlerinden alıp kullanabilirsiniz, işinizi görür, 50-100 TL arası fiyatı var Letgo tarzı sitelerde. Saha dolabına uzaklığınız çok fazla değilse ve iç tesisatta sorun yoksa sitede yazan hız doğru sonuçları gösterir, 50 Mbps download alabilirsiniz.

İade işlemleri için buraya göz atın;

3 hafta oldu geçeli şu an bir problem yok çok şükür. 83 Mbps hız, sabit telefon hizmeti ve statik IP alarak kullanıyorum.

2. el Turk Telekom'un VDSL modemlerinden alıp kullanabilirsiniz, işinizi görür, 50-100 TL arası fiyatı var Letgo tarzı sitelerde. Saha dolabına uzaklığınız çok fazla değilse ve iç tesisatta sorun yoksa sitede yazan hız doğru sonuçları gösterir, 50 Mbps download alabilirsiniz.

İade işlemleri için buraya göz atın;
Saha 300 metre civarı ne kadar doğrudur?
3 senedir kullanırım sıkıntısız. Modem değerlerini atar mısın bakalım altyapın nasıl.

Şu an benim modemim yok fakat Netspeed sitesinden hız testi yaptığımda bu değerlerle aynı çıktı saha mesafeside 300 metre çıktı.

Eki Görüntüle 1297870

Merhabalar resimde de gördüğünüz gibi TurkNet 50Mbps ve 8upload olarak altyapı veriyor. Sizlere birkaç sorum var şöyle başlayayım sırayla cevap verirseniz sevinirim hepsi benim için gayet önemli.
Sitede görüldüğü hızlar ne kadar doğrudur interneti taktığımda ne kadar hız alırım?
TurkNet hakkında düşünceleriniz nelerdir? Başka bir internet sağlayıcısı önerir misiniz? TurkNet başvurusu hakkında bilgi verir misiniz? Sanırım siteden başvuruyoruz ilk ay beğenmezsek herhangi bir sebep olur veya olmaz iade edebiliyor muyuz ve bu ne kadar kolaydır?
Ucuz bir VDSL modem önerir misiniz?
@500498

Fiber internetini kullanıyorum ne kopma ne de hız düşüşü yaşamadım, kod ile ilk ay ücret ödemiyorsun lazımsa verebilirim.
Kodu birinden alıcağım büyük ihtimal fakat burada fiber yom iştr vdsl olarak bağlanıcağım.
İşte 50 dedi diye 50 vermezler. En kötü bence 35 MB stabil alırsın. Altyapının kalitesine bağlı olarak da yükselebilir hız ama sen yine 35 olarak varsay o 50 MB Ti.
35 in altına düşmesse mükemmelde işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı