TurkNet Nasıldır?

Yer
Talas Kayseri
Daha fazla  
TurkNet firmasıyla ilgili görüş ve önerilerilerinizi de belirtirseniz sevirim. İlk defa bu sağlayıcıdan internet almayı düşünüyorum. Daha önce Superonline kullanıyordum. Sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet firmasıyla ilgili görüş ve önerilerilerinizi de belirtirseniz sevirim. İlk defa bu sağlayıcıdan internet almayı düşünüyorum. Daha önce Superonline kullanıyordum. Sıkıntı yaşar mıyım?
Merhaba, taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. Hizmetimizi istediğiniz zaman deneyimleyebilir ve memnun kalmazsanız dileğinizde cayma bedeli olmadan iptal ettirebilirsiniz.

Süperonline gibi bir yerden geçeceksen mutlaka sıkıntı yaşayacaksın. Müşteri hizmetleri senin evine internet bağlanasıya kadar var, onun dışında kimseye ulaşamıyorsun. Mobil uygulamadan veya web üzerinden ticket mantığı ile arıza veya şikayet bildiriyorsun, ne zaman dönerlerse. Türk telekom altyapısını kullanıp daha yüksek ping değerlerine sahip. (Gibafiber olmayan yerler için konuşuyorum). Kurumsallıktan daha çok bir şekilde düzen oturtmuşuz diyip çalışan bir firma. (İnterneti kapatmak için modemi kendi içlerinde halletmeleri bile 24 gün sürdü !)
Kısacası önermem, taahütsüz adı altında insanlara her türlü muameleyi yapabilecek firmalar. Taahüt yoksa çok da bir hakkın yok bunu unutma. Örneğin sen o hizmeti 12 ay kullanacağına söz verirsen, karşı taraftaki adam 12 ay boyunca sana o hizmeti sağlamak ve başka konularda da destek vereceğini söyler.
Önerim Türk Telekom kullanmandır. Neyin ne olacağı belli değil, en azından düzgün hizmet al. 50 liranın (eski 10 tl) peşine düşüp başını ağrıtmana gerek yok.

Açıkçası bende ikilemdeyim. Superonline'dan geçmek istiyorum ama yorumlar pek iç açıcı değil. 50mbps 180 lira ödüyorum diye üzülüyorum ama bu yorumları görünce iyi bari diyorum. Çünkü arıza talebi oluşturduğumuz gün evime geliyor teknik destek ekibi.

Açıkçası bende ikilemdeyim. Superonline'dan geçmek istiyorum ama yorumlar pek iç açıcı değil. 50mbps 180 lira ödüyorum diye üzülüyorum ama bu yorumları görünce iyi bari diyorum. Çünkü arıza talebi oluşturduğumuz gün evime geliyor teknik destek ekibi.
Aman hocam aman. Eğer sınırsız için 180 lira ödüyorsanız bir de şöyle düşünün. En ucuz 20 gb telefon tarifesi bile 120-130 lira. Ben ev interneti için 270 lira ödüyorum, en azından iyi ve sıkıntısız diyebiliyorum. Arıza kaydı bırakmadım bile şimdiye kadar ki bıraksam da ekip hemen arıyor beni, sıkıntıyı dinliyor gerekirse modem değişimine kadar gidiyor.

Aman hocam aman. Eğer sınırsız için 180 lira ödüyorsanız bir de şöyle düşünün. En ucuz 20 gb telefon tarifesi bile 120-130 lira. Ben ev interneti için 270 lira ödüyorum, en azından iyi ve sıkıntısız diyebiliyorum. Arıza kaydı bırakmadım bile şimdiye kadar ki bıraksam da ekip hemen arıyor beni, sıkıntıyı dinliyor gerekirse modem değişimine kadar gidiyor.
Sınırsız hocam. Millet diyor ki turknet daha ucuza daha iyi İnternet veriyor kazıklanıyorsun falan diyor. 2018'den beridir superonline ile tt kullanıyorum. Tt yeni bitti. Superonline parasını sonuna kadar hakediyor.

Superonline gayet güzel bence devam edin. Türkmet hakkında internette ne kadar iyi şeyler görsemde uygulamada ve kullanan arkadaşlarımdan negatif yorumlar alıyorum.

Hız ve ping konusu bölgeden bölgeye hatta sizin hattınızın bağlı olduğu santrale portlara göre bile değişir. Ben Netspeed kullanıyorum 100Mbps fiber en yüksek 12-14 ping alıyorum benim 2 sokak üstümde ki arkadaşım da 100Mbps fiber kullanıyor firma TurkNet maksimum 4 ping alıyor. TurkNet'te kesinlikle müşteri hizmetleri diye bir şey yok. İnterneti kapatacağın zaman bile çok sıkıntı yaşarsın. Ben müşterisi olmadığım halde bunlarla muhatap olmak zorunda kaldım taşındığım evde daha önce ki oturan kişi TurkNet kullanıyormuş interneti dondurdum kapatmadan gitmiş bende nakil alamıyordum kapatsınlar diye bunlarla çok uğraştım 1 saatte telefona gelirse bir tane müşteri temsilcisi çıkıyor oda yardımcı olmuyor zaten. Hatta en son bir bayan çıktı beni telefonda resmen azarladı sonra telefonu suratıma kapattı aynı gün şikayet ettim sonra işten attıklarını falan öğrendim. Çok rezil bir firma. Para vereceksiniz bir de sakın bulaşmayın. Superonline var ise onu kullanın derim. Superonline de çalışan arkadaşım var çünkü altyapı çalışmalarında falan görev alıyor çok şey anlattı bana. Biz her mahalleye sıfırdan kalın kalın kablo çekiyoruz hepsi de a kalite de ama Türk Telekom bir mahalleye kablo çekeceği zaman diğer mahallede ki altyapıdan tel gibi kablo alıp öyle taşıyor dedi :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı