TurkNet nasıldır?

Ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı Türkiye'nin en hızlı internetinden biri Valorant'ta ping eğerlerimdende gayet memnunum indirme hızları çok yüksek sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum inşallah yaşamazsınız da.

Ben kullanırken rastgele internetim gitmişti birkaç hafta gelmemişti yüz kere yardım talebi açtığımda anca "sorununuz modemde birkaç gün bekleyin ekip gelecektir" dendi lakin birkaç gün sonra sorduğumda işleminiz iptal edilmiştir tekrardan ekip yönlendireyim isterseniz demişlerdi. İptal ettirmek için bayağı uğraştım bir de modemi teslim etmemişim (normalde ettim) bahanesi ile hukuki süreç başlatıyorlardı bana.

Ben kullanırken rastgele internetim gitmişti birkaç hafta gelmemişti yüz kere yardım talebi açtığımda anca "sorununuz modemde birkaç gün bekleyin ekip gelecektir" dendi lakin birkaç gün sonra sorduğumda işleminiz iptal edilmiştir tekrardan ekip yönlendireyim isterseniz demişlerdi. İptal ettirmek için bayağı uğraştım bir de modemi teslim etmemişim (normalde ettim) bahanesi ile hukuki süreç başlatıyorlardı bana.
Şimdi eğer bende de olursa böyle bişey nasıl iptal edebilirim ama arkadaşimda böyle bir sorun olmadi

hocam bu baya nadir sorun ya sizin basiniza gelmez heralde diye dusunuyorum. gelirse de iptal ettirmek icin talep aciyorsunuz yine online islemlerden. hizi yuksek pingi de dusuktu guzel operator ama boyle seylerle de karsilasabiliyorsunuz
Umarım başıma böyle bişey gelmez teşekkürler yorumun için

1 senedir kullanıyorum internet hızı düşüşü yaşamadım, upload hızı 8'den 18 çıktı ve hızı olsun ping olsun çok iyi çok memnumum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı