TurkNet önerir misiniz?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir hafta içinde Türk Telekom ile olan sözleşmemiz bitiyor. Şu anki internetim inanılmaz yavaş, 16Mbps diyeyim hatta. Belli sitelerden sorguladığımda adresimin 80Mbps desteklediğini gördüm.

TurkNet'e geçilir mi, önerir misiniz? Ya da o fiyatlara başka öneriniz var mıdır? TurkNet kullanan arkadaşlar ne gibi sıkıntılar çekiyorsunuz? Bunları cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigafiber müşterisi olarak memnunum. Sorun olduğunda direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum. Ama TT altyapısı üzerinden abone olursanız hemen bağlanamıyorsunuz diye duydum. Ayrıca Türkiye'de en düşük ping Türknet'te.

Daha düşük fiyata alternatifler var ama TurkNet kaliteli sağlar interneti. Ping konusunda iyidir.

Tavsiye etmem. Onun yerine Vodafone Net'e ve Netspeed'e bakabilirsiniz.

Hocam Vodafone Net'e geçecek hem ping rezalet olacak hem de 16 Mbps 200 TL 24 ay taahhütlü ödeyecek. Netspeed olabilir ama TurkNet alacak bütçesi varsa TurkNet geçsin daha kalitelidir.

Son yaşadıklarımdan sonra önermem. Uzun süredir paket kaybı sorunum var, çözemediler yada çözmüyorlar. Hangisi emin değilim. Son durum olarak hatta bir sorun olmadığını belirtip kaydı kapattılar. Sorunum çözülmedi. Farklı modem denedim, kablom binanın ankastresinden modemime kadar eksiz geliyor ve TurkNet'e geçtiğim gün sıfır kablo çekildi. Yani ne kablom ne modemimden kaynaklanmıyor sorun. Ayrıca farklı SNR margin değerleriyle test yaptım. Hepsinde paket kaybı yaşadım. Müsait olduğumda TurkNet hattımı da iptal etmeyi düşünüyorum. Sizde konuyu inceleyin yazdıklarımı değerlendirin. Ona göre geçip geçmeyeceğinize karar verirsiniz. Geçerseniz taahhüt olmadığı için ayrılmak o kadar zor değil. Hiç değilse şans vermiş olursunuz.

GigaFiber dışında kullanmazdım ve zam vermeme sözü verip sözünde de durmamışlardı diye hatırlıyorum. Forumda birçok tepkiye neden olmuştu bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı