TurkNet sadece akşam saatlerinde internet hızı düşüyor

UYUKA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben TurkNet kullanıcısıyım ve 90 Mbps download alırken sadece akşam saat 20:00 ve 00:00 arasında hızım 8 Mbps download almaya başlıyorum internet çok fazla dalgalanıyor ve ping bazen 300 bazen 500 oluyor normalde gün içerisinde pingim 6 neden olabilir sizce Türk Telekom saha ekipleri santralde çalışma yaptı ve bu hale geldi internet.

Merhaba ben TurkNet kullanıcısıyım ve 90 Mbps download alırken sadece akşam saat 20:00 ve 00:00 arasında hızım 8 Mbps download almaya başlıyorum internet çok fazla dalgalanıyor ve ping bazen 300 bazen 500 oluyor normalde gün içerisinde pingim 6 neden olabilir sizce Türk Telekom saha ekipleri santralde çalışma yaptı ve bu hale geldi internet.

Evet hocam o türknetde hep oluyor ama galiba bazı paketlerde internet hızını düşürmüyor.

Daha önce size IPv6 tanımladılarsa devre dışı bırakıp öyle deneyin. Bende de aynı problem vardı, Download değerlerini pek kontrol etmemedim fakat bahsettiğiniz saatlerde muazzam bir ping artışı, paket kaybı yaşıyordum. IPv6 devredışı bıraktıktan sonra düzeldi.

Daha önce size IPv6 tanımladılarsa devre dışı bırakıp öyle deneyin. Bende de aynı problem vardı, Download değerlerini pek kontrol etmemedim fakat bahsettiğiniz saatlerde muazzam bir ping artışı, paket kaybı yaşıyordum. IPv6 devredışı bıraktıktan sonra düzeldi.
daha önce almadım ama kontrol etmek isterim nereden yaptınız
Evet hocam o türknetde hep oluyor ama galiba bazı paketlerde internet hızını düşürmüyor.
hangi paketlerde biraz açar mısınız

Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.

Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
Her gün aynı sorunu yaşıyorum farklı saat ve dakikalarda ekran görüntüsü atıyorum ama net uzmanlarınız herhagi çözüm olmuyorlar her gün aynı tekrarı yaşıyorum TurkNet sorun çözmek bir zulüm haline geldi sorun santralde oldugunu biliyorum Türk Telekom saha ekiplerinin geldigini herhangi sorun yok deniyor ama gelmiyorlar gerçekten hiçbir şey yapılmıyor. Türk Telekom kullanıcıları da aynı sorunları yaşıyorlar arıza kayıtları yaptırdılar sadece yapmaları gereken saha ekiplerinin satralde ne yaptılarsa onu düzeltmek.Abone no 2225374

Her gün aynı sorunu yaşıyorum farklı saat ve dakikalarda ekran görüntüsü atıyorum ama net uzmanlarınız herhangi çözüm olmuyorlar her gün aynı tekrarı yaşıyorum TurkNet sorun çözmek bir zulüm haline geldi sorun santralde oldugunu biliyorum Türk Telekom saha ekiplerinin geldigini herhangi sorun yok deniyor ama gelmiyorlar gerçekten hiçbir şey yapılmıyor. Türk Telekom kullanıcıları da aynı sorunları yaşıyorlar arıza kayıtları yaptırdılar sadece yapmaları gereken saha ekiplerinin santralde ne yaptılarsa onu düzeltmek. Abone no 2225374.

Merhaba, açılan destek kaydınız üzerinden sorunun çözümlendiği ekiplerimiz tarafından iletilmiştir. Kontrolleri sağlayarak onay vermeniz durumunda destek kaydınızı sonlandıracağız.

Merhaba, açılan destek kaydınız üzerinden sorunun çözümlendiği ekiplerimiz tarafından iletilmiştir. Kontrolleri sağlayarak onay vermeniz durumunda destek kaydınızı sonlandıracağız.

Merhaba sorun santralde mahallede internet kullanan herkes aynı sorunu yaşıyor Türk Telekom bunu umursamıyor herhangi bir çözüm yok 1 haftadır sürüyor zaten Türk Telekom'a durumun ciddiyetini iletmeniz gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı