Squaril
Hectopat
Daha fazla
TurkNet SmartyFi hizmeti bildiğim kadarıyla evin her yerinde aynı internet hızını almamızı sağlayan bir sistem. Yakın tarihte evime gelinip yeni kurulum yaptırdığım için TurkNet SmartyFi hizmetini denemem için kurulumum yaptılar. Fakat şöyle bir sorun var ki dubleks evde oturuyorum ve üst katta alabildiğim hız 16 Mbit/s dolaylarında oluyor (GigaFiber müşterisiyim). Eve kurulum için gelen ekibin daha önceden bizim istediğimiz ölçüde optimal router düzenini yapıp evin her yerine interneti eşit hızda sağlayabilecek şekilde kurulum yapması gerekiyor diye biliyorum. Gelen ekipten istediğimiz üzere modem ve yanındaki diğer aleti masama kurdular fakat bunun dışında hiçbir ekstra cihaz yerleştirmediler ve doğal olarak üst katta aldığımız hız ciddi bir biçimde düştü.
Şu an modem ve yanındaki diğer cihazın olmasını istediğimiz, ve bulunduğu konum istediğimiz gibi fakat aşağıda bulunan görselde iddia edilen hizmetin sağlanmadığını ve doğal olarak evin farklı yerlerinde ciddi hız düşüklüğüyle karşılaştığımı bildirmek isterim.
Bunun için destek kaydı oluşturdum (Destek Numarası: 70012560) ve bize ekip geleceğine dair bilgi verildi. Ben de kendilerine modemin şu anda bulunduğu yerin bulunmasını istediğimiz ve Ethernet ile laptopumu kolayca bağlayabilip tam 1000/1000 hız alabileceğim masamda bulunmasını istediğimi belirttim. Ekstra koyulması gereken ve vaat edilen diğer ismini bilmediğim aletler neden koyulmadı? Deneme sürümü ile bir alakası mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an modem ve yanındaki diğer cihazın olmasını istediğimiz, ve bulunduğu konum istediğimiz gibi fakat aşağıda bulunan görselde iddia edilen hizmetin sağlanmadığını ve doğal olarak evin farklı yerlerinde ciddi hız düşüklüğüyle karşılaştığımı bildirmek isterim.
Bunun için destek kaydı oluşturdum (Destek Numarası: 70012560) ve bize ekip geleceğine dair bilgi verildi. Ben de kendilerine modemin şu anda bulunduğu yerin bulunmasını istediğimiz ve Ethernet ile laptopumu kolayca bağlayabilip tam 1000/1000 hız alabileceğim masamda bulunmasını istediğimi belirttim. Ekstra koyulması gereken ve vaat edilen diğer ismini bilmediğim aletler neden koyulmadı? Deneme sürümü ile bir alakası mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.