TurkNet, Technopat ile iş birliğini bitirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş'ı da Twitter'da gördük ya. Ölsek gam yeriz!

Gerçekten garip. Paylaşımları kesinlikle doğru değildi ama onlarca yıl çalıştığı kuruluşun ilk sosyal medya lincinde bu şekilde bi tavır sergilemesini beklemezdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eee ya şimdi? "Technopat'tan herkese merhaba. Ben Recep Baltaş, ben Ali Güngör." yok mu artık?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de beklemiyordum. Kaç senedir Technopat'ta çalışıyor. Forumdaki rütbesi hala yönetici, ben rütbesinin düşeceğini zannetmiyorum ama küçük bir ihtimal de olsa kullanıcı rütbesine düşebilir. Bakarsak moderatörlerin hepsi para ile çalışmayacağına göre admin de para ile çalışmayabilir. Belki de sadece kağıt üzerinde bir ayrılık söz konusudur.

Technopat denildiği zaman akıllara geliyor olan ve Technopat’ı Technopat yapmış olan Recep Baltaş’ın AKP’li trollerin hedef göstermiş olması sonrası Technopat’a sponsor olan kurumların sponsorluk anlaşmalarını çekmiş olması ile ayrılmak zorunda kalmış olması çok acı.

Technopat’ın YouTube kanalının benim için tamamen tadı kalmamıştır.

Technopat denildiği zaman akıllara geliyor olan ve Technopat’ı Technopat yapmış olan Recep Baltaş’ın AKP’li trollerin hedef göstermiş olması sonrası Technopat’a sponsor olan kurumların sponsorluk anlaşmalarını çekmiş olması ile ayrılmak zorunda kalmış olması çok acı.

Technopat’ın YouTube kanalının benim için tamamen tadı kalmamıştır.
Olayı "trol" deyip küçültmeyin ortada nefret suçu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı