VDSL dimi?Türk Telekom'dan geçiş yaptım harika diyebilirim.
4 Senedi, belki daha fazla Turknet'i kullanıyorum aşırı memnunum. Olumsuz şeylerde yaşadım bu süreçte farklı illerde kayıtlarda bulunmuştum tek sıkıntı yaşadığım Edirne ili olmuştu, bunun dışında hiç sorun yaşamadım çok memnunum, hatta altyapım daha fazlasını kaldırdığı için kendileri 3 küsür yıllık kullanıcılarının internet hızını bile artırdılar gözlerim yaşardı böyle bir deyimim hiç olmamıştı, TT internet verecek diye fiyatıyla taahhütlüyle insanın boğazına yapışıyor adetaMerhaba bu akşam TurkNet Özgür İletişim 75 Mbps VDSL Başvurusu yaptim. Sizce iyi mi? Online rekabetçi oyunlar için TurkNet iş görür mü?
Ben de Ankara'da uydu interneti kullaniyorum. Akşamlari pingde dalgalanma oluyor oyun oynarken oyun donuyor resmen. Heyecanla bekliyorum.4 Senedi, belki daha fazla Turknet'i kullanıyorum aşırı memnunum. Olumsuz şeylerde yaşadım bu süreçte farklı illerde kayıtlarda bulunmuştum tek sıkıntı yaşadığım Edirne ili olmuştu, bunun dışında hiç sorun yaşamadım çok memnunum, hatta altyapım daha fazlasını kaldırdığı için kendileri 3 küsür yıllık kullanıcılarının internet hızını bile artırdılar gözlerim yaşardı böyle bir deyimim hiç olmamıştı, TT internet verecek diye fiyatıyla taahhütlüyle insanın boğazına yapışıyor adeta![]()
Evet, VDSL. Zaten VDSL hattın çekildiği kutudan dolayı VDSL. Aynı ADSL kablosuyla bağlantı yapılıyor.VDSL dimi?
Bu tarz bir sorun yaşamadım, sadece sana tavsiyem birazcık sabırlı olman bunu şundan dolayı diyorum destek kaydını online olarak oluşturuyorsun örneğin bu durumda onlar sana hem yazı gerekirse de telefon yoluyla etkileşime geçiyorlar bu süreçte insanın biraz beklemesi gerekebiliyorBen de Ankara'da uydu interneti kullaniyorum. Akşamlari pingde dalgalanma oluyor oyun oynarken oyun donuyor resmen. Heyecanla bekliyorum.
16 gün yeterli bir süre mi?Bu tarz bir sorun yaşamadım, sadece sana tavsiyem birazcık sabırlı olman bunu şundan dolayı diyorum destek kaydını online olarak oluşturuyorsun örneğin bu durumda onlar sana hem yazı gerekirse de telefon yoluyla etkileşime geçiyorlar bu süreçte insanın biraz beklemesi gerekebiliyor
İçime su serptiniz hocam.Ben de Vodafone Net'ten geçiş yapmıştım, uzun süredir kullanıyorum ve çok şükür bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Arada gecenin bir vaktinde anlık kopmalar oluyor ama bu gördüğüm kadarıyla bütün servislerde var. Oyun için soruyorsan Valorant oynadığım zamanlarda en düşük ping genelde bende oluyordu, onu söyleyebilirim. Kısacası memnunum, çevreme de öneriyorum. Size de hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.