TurkNet VDSL'den fibere geçmek

Talhas

Kilopat
Daha fazla  
TurkNet VDSL kullanıyorum. Evimin içine kadar kablo çekildi. Binadaki diğer daireler fiber kullanıyor. Bende fibere geçmek istiyorum. Destek kaydı oluşturdum ancak ne zaman kurulum ekibi gelecek bilmiyorum bölgemde yogunluk olduğunu söylüyorlar. TurkNet destek olarak süreci hızlandırmak için yardımcı olur musunuz acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül

Ben 27 gündür bekliyorum hocam. Umarım siz o kadar beklemezsiniz ama yine de çok umutlanmayın derim.

Ben zaten TurkNet kullanıyorum. VDSL'den fibere geçeceğim niye bekletiyorlar ki o kadar onu anlamadım gelip bir modem kurulumu yapacak kablo falan her şey var evde?

TurkNet VDSL kullanıyorum. Evimin içine kadar kablo çekildi. Binadaki diğer daireler fiber kullanıyor. Bende fibere geçmek istiyorum. Destek kaydı oluşturdum ancak ne zaman kurulum ekibi gelecek bilmiyorum bölgemde yogunluk olduğunu söylüyorlar. TurkNet destek olarak süreci hızlandırmak için yardımcı olur musunuz acaba? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül
Merhaba, dönüşüm işlemlerinde yoğunluk olması nedeniyle gecikme olabiliyor. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı