TurkNet VMG3625-T50b IPv6 adresi kullanılmıyor

Hocam modem arayüzünü açın, sağ üstteki üç çizgiye tıklayın. Bakım -> Firmware Güncelleme yolunu takip edin. İndirdiğiniz dosyayı "Firmware Güncelle" altındaki "Gözat" seçeneğiyle seçin. "Karşıya Yükle" seçeneğini seçin. Yükleme birkaç dakika sürebiliyor. Yükleme bitene kadar herhangi bir şekilde modemi kapatıp açmayın veya hiçbir müdahalede bulunmayın. Bitince otomatik olarak modem arayüzü kendini yeniden başlatacaktır. O zaman arayüze girip kontrol edebilirsiniz.
Ekran görüntüsü 2021-10-13 165619.png
 
Hocam modem arayüzünü açın, sağ üstteki üç çizgiye tıklayın. Bakım -> Firmware güncelleme yolunu takip edin. İndirdiğiniz dosyayı "Firmware güncelle" altındaki "göz at" seçeneğiyle seçin. "karşıya yükle" seçeneğini seçin. Yükleme birkaç dakika sürebiliyor. Yükleme bitene kadar herhangi bir şekilde modemi kapatıp açmayın veya hiçbir müdahalede bulunmayın. Bitince otomatik olarak modem arayüzü kendini yeniden başlatacaktır. O zaman arayüze girip kontrol edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1188350

Hocam ben yaptım fakat sürüm değişmedi.
 
Yazabilirdim ancak gelen bağlantıda bir sorun görünmüyor. IPv6 sağlıyor TürkNet ve modemde IPv6 atıyor kişisel bilgisayarıma. Siz yukarıdaki yazıyı okudunuz mu? "IPv6 adresi tanımlandı ancak IPv6'yı kullanamıyorum." Yani var olanı kullanamıyorum. Buradan destek istememin sebebi kişisel bilgisayarımda veya modemde herhangi bir ayar veya değer değiştirmem gerekip gerekmediğini öğrenmek. Belki tarayıcı ile bile alakalı olabilir bilemiyorum.
Olayı çözmeyi başardım, TürkNet'in sitesinde bir arkadaş modemin güncel yazılımını atmayın, TürkNet'in kullandığı güncel yazılımı atın demiş. Versiyon: V550ABPM3b2_F0 , aynı modemi kullanan ve sorun yaşayan arkadaşlar için TürkNet'ten link de bıraktım. Yazının en sonunda "MODEM GÜNCELLEMESİ" başlığı altında paylaşılmış. Çok şükür benim sorunum çözüldü, darısı diğer arkadaşların başına.
Hocam merhaba konuyu hortlatacagım ama ben güncellemeyi yapamıyorum
Hocam ben yaptım fakat sürüm değişmedi
bende yaptım V550ABPM3b2_F0 bu dosyayı güncellemiyor
 
Giga fiber kullanıyorum 1000 / 1000 sizin de bundan mı bilmiyorum tarifeye göre değişkenlik gösterebilir
Sorununuz çözülürse bana nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız sevinirim.
[email protected] bu adresle mailleşiyoruz hocam tekrar türknet uzaktan modem sürümünü V550ABPM3b2_F0 güncelledi ama ipv6 yı görmüyor mail olarak yazacağım sende burdan yazabilirsin
 
Son düzenleme:
Giga fiber kullanıyorum 1000 / 1000 sizin de bundan mı bilmiyorum tarifeye göre değişkenlik gösterebilir.

[email protected] bu adresle mailleşiyoruz hocam tekrar TurkNet uzaktan modem sürümünü V550ABPM3b2_F0 güncelledi ama IPv6'yı görmüyor mail olarak yazacağım sende buradan yazabilirsin.

Bende aynı şekilde GigaFiber kullanıyorum teşekkür ederim bilgi için.
 
Sorun çözüldü türknet modemi degiştdi vgn 3625 aynı modem ve yanında abm3 f0 sürümü ile geldi şuan sürüm bende mevcut eski modem güncellemedi yeni taktıkları güncelledi ipv6 cıkış yapıyorum sorun modem deymiş
 

Yeni konular

Geri
Yukarı