TurkNet vs Kablonet

mert4k

Hectopat
Daha fazla  
Oturduğum bölgede operatörler genel olarak 50Mbps veriyor ve 50Mbps internet için fahiş fiyatlar istiyorlar. Bu durumda elimde iki seçenek kalıyor Kablonet ve TurkNet. Daha önce TurkNet müşterisiydim ve 80Mbps internet sağlıyorlardı ancak bu hız Türk Telekom ekipleri tarafından stabil internet alamazsın gerekçesiyle düşürüldü bende sabit fiyat olan bir operatöre geçtim. Şimdi ise yine operatör değişikliği yapacağım, Kablonet paketi çok uygun benim için ancak Kablonet kesintisiz hızlı bir internet sağlar mı? Deneyen veya kullanan var mı hiç? TurkNet mi Kablonet mi?

Oyun oynuyorsanız Kablonet almayın.

TurkNet kullanıcısıyım şimdiye kadar hiçbir sıkıntısını görmedim kesinti olacağı zamanda önceden mail yoluyla uyarı veriyorlar.

2 ay kadar kablo net kullandım. Dumanla haberleşsem daha hızlıydı.
2 ayım da arıza kaydı açmakla geçti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Turknet iyidir, en azından dedikleri hızı veriyor ve oyunlarda sorun yaşatmıyor.

Bu arada TurkNet alacaksanız bir arkadaşını getir kampanyasından yararlanın çevrenizde kullanan biri varsa abone numarası ile kayıt olunki 1 ay ücretsiz internet kazanırsınız.

Bu arada TurkNet alacaksanız bir arkadaşını getir kampanyasından yararlanın çevrenizde kullanan biri varsa abone numarası ile kayıt olunki 1 ay ücretsiz internet kazanırsınız.
500TL indirimi oluyor sizin dediğinizle, altyapı formu doldurunca ilk 3 ay %50 indirim var toplam 750TL indirim oluyor daha mantıklı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı