TurkNet vs. Millenicom vs. Netspeed

VDSL altyapıda vermiyorlar diye biliyorum.

Altyapı sorguladığınızda görselde ki gibi bir yazı yazıyor mu?

Türk Telekom'dan ve Türk Telekom FTTH altyapısı kullanan diğer operatörlerden geçişlerde ise var olan modem, iade edilmeden kullanılmaya devam edilecek. Böyle bir yazı var hocam.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 56
Daha önceden biri daha sormuştu:

-Bilinirlik konusunda bir adım daha önde.
-Çoğu kişi müşteri hizmetlerini beğenmiyor ama arayarak yazarak Technopat Sosyal'den bile ulaşabilyorsun.
-Uygulaması (sitesi) gayet güzel ve sade hemen de dönüş yapıyorlar tabii yazdığınız saate bağlı.
-Ping değerleri mükemmel hatta TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bu link üzerinden ping değerlerine bakabilirsin illere göre.
-Ve en önemlisi GigaFiber olması belki yakında bize de gelir diye TurkNet'e geçmek istedim şimdiden.
Aklıma daha gelmeyen sebebler vardır illaki eğer gelirse yazarım buradan.
-Ek olarak birine davet kodu verdiğin zaman ikinizde 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz. Bu da önemli özelliklerden biri bence.
Bu yoruma imzamı atarım. 👌

Aklıma yattı Türknet, inşallah sorun yaşamam

Merak ettiğim müşteri hizmetleriydi ondada sorun yokmuş yardımların için teşekkürler.
Müşteri temsilcisi olayı şöyle oluyor. Direk telefondan ulaşmak zor. Ama altını çiziyorum telefonla direk arayarak zor. Uygulamasından yardım merkezinden probleminizi mesaj şeklince yazınca sizi hemen arayarak ya da mesajla geri dönüyorlar. Benim Türktelekom'dan kalan cayma bedeli ile ilgili sorum olmuştu, uygulamadan mesaj attım hemen beni aradılar. Cayma bedelini nasıl vereceklerini açıkladılar ve işlem başlattılar. Faturama indirim olarak yansıyacak. Yani uygulamasından yazdığınız sürece müşteri temsilcisine hemen ulaşabiliyorsunuz. İnsanlar bunu bilmediği için sorun yaşıyor. Telefondan arayarak telesekreterle cebelleşip duruyorlar.

Son düzenleme:
Müşteri temsilcisi olayı şöyle oluyor. Direk telefondan ulaşmak zor. Ama altını çiziyorum telefonla direk arayarak zor. Uygulamasından yardım merkezinden probleminizi mesaj şeklince yazınca sizi hemen arayarak ya da mesajla geri dönüyorlar. Benim Türk Telekom'dan kalan cayma bedeli ile ilgili sorum olmuştu, uygulamadan mesaj attım hemen beni aradılar. Cayma bedelini nasıl vereceklerini açıkladılar ve işlem başlattılar. Faturama indirim olarak yansıyacak. Yani uygulamasından yazdığınız sürece müşteri temsilcisine hemen ulaşabiliyorsunuz. İnsanlar bunu bilmediği için sorun yaşıyor. Telefondan arayarak telesekreterle cebelleşip duruyorlar.

Teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu.

Eylül ayının sonundan beri Netspeed kullanıyorum. Kullandığım tarife fiber 100mbps/8mbps hız veriyor. Çok memnunum. Bu zamana kadar en fazla 16mbps indirme hızlarıyla hayatımı sürdürmüşken 100mbps'e geçince aklım şaşmıştı. İlk 6 ay 89 TL ödedim, sonrasında 99 ödemeye başlamıştık ama zam geldi. 134 lira oluyor bu ay. Ben günümüz Türkiyesi'nde taahhüt olmayan, hiç kesinti yaşamadığım, mağdur olmadığım ve 100mbps hızı stabil veren internet sağlayıcısı için 134 lirayı normal görüyorum. Kesinlikle öneririm gayet memnunum.

Eylül ayının sonundan beri Netspeed kullanıyorum. Kullandığım tarife fiber 100mbps/8mbps hız veriyor. Çok memnunum. Bu zamana kadar en fazla 16Mbps indirme hızlarıyla hayatımı sürdürmüşken 100Mbps'e geçince aklım şaşmıştı. İlk 6 ay 89 TL ödedim, sonrasında 99 ödemeye başlamıştık ama zam geldi. 134 lira oluyor bu ay. Ben günümüz Türkiyesi'nde taahhüt olmayan, hiç kesinti yaşamadığım, mağdur olmadığım ve 100Mbps hızı stabil veren internet sağlayıcısı için 134 lirayı normal görüyorum. Kesinlikle öneririm gayet memnunum.

Bu şekilde hızlıca zam yapmaları gözümü korkuttu TurkNet en azından 2023 Haziran tarihine kadar zam yapmıyacağını söyledi ondan güveniyorum.

Bu şekilde hızlıca zam yapmaları gözümü korkuttu TurkNet en azından 2023 Haziran tarihine kadar zam yapmıyacağını söyledi ondan güveniyorum.
Hocam Netspeed'te gelecek sene Temmuz'a kadar yapmayacağını söylüyor şuan. Ama firmalarda bir yerde buna mecbur kalıyor. Türk Telekom'un geçtiğimiz aylarda portlara yaptığı zam ortada maalesef. Benim ilk 6 ay 89 lira kullanma sebebim kampanyayla girmiş olmamdı. Yoksa tarife zaten 100 liraydı. Yani baktığınızda %34'lük bir zam yapmışlar. Günümüz Türkiye'sinde bu zam oranı bütün sektörlere göre gayet iyi bence.

Hocam Netspeed'te gelecek sene Temmuz'a kadar yapmayacağını söylüyor şu an. Ama firmalarda bir yerde buna mecbur kalıyor. Türk Telekom'un geçtiğimiz aylarda portlara yaptığı zam ortada maalesef. Benim ilk 6 ay 89 lira kullanma sebebim kampanyayla girmiş olmamdı. Yoksa tarife zaten 100 liraydı. Yani baktığınızda %34'lük bir zam yapmışlar. Günümüz Türkiye'sinde bu zam oranı bütün sektörlere göre gayet iyi bence.

Evet haklısınız zam yapmak zorunda kalıyorlar ancak TurkNet almak daha mantıklı geliyor hem daha çok kullanan insan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı