Araseksi
Hectopat
TurkNet'e karar kıldıysanız buyurun davet kodum.
FUQ38YF29NII
Sanırım Türknet alacağım.
TurkNet'e karar kıldıysanız buyurun davet kodum.
FUQ38YF29NII
Çok düşünmeye gerek yok hocam. Zaten 30 gün içinde memnun kalmazsanız ücret ödemeden ayrılabilirsiniz.Sanırım Türknet alacağım.
Çok düşünmeye gerek yok hocam. Zaten 30 gün içinde memnun kalmazsanız ücret ödemeden ayrılabilirsiniz.
Teşekkür ederim arayıp sorucam.2. resimde yazması gerekiyordu ama bence arayarak sormak en mantıklısı veya @500498 @TurkNet Destek Ayşegül buradan belki cevaplarlar veya Instagram üzerinden yazarsan yarın dönüş yaparlar.
Hocam kusura bakmayın referans kodu paylaşmak yasakmış kısa bir süre yazma cezası yedim dönüş yapamadım. Sanırım size ücretsiz modem verilmiyor ama Instagram üzerinden veya çağrı merkezini arıyarak öğrenebilirsiniz.
2. resimde yazması gerekiyordu ama bence arayarak sormak en mantıklısı veya @500498 @TurkNet Destek Ayşegül buradan belki cevaplarlar veya Instagram üzerinden yazarsan yarın dönüş yaparlar.
Hocam kusura bakmayın referans kodu paylaşmak yasakmış kısa bir süre yazma cezası yedim dönüş yapamadım. Sanırım size ücretsiz modem verilmiyor ama Instagram üzerinden veya çağrı merkezini arıyarak öğrenebilirsiniz.
Teşekkür ederim arayıp soracağım.
Abonelikle ilgili işlem yapılıyor herhalde soru sormak için nereyi aramam gerek. Mevcut abonelik veya yeni abonelik diyor ama benim abonelikle alakam yok.
Yeni abonelik tuşunu tuşlayarak arayın.
Yeni abonelik tuşunu tuşlayarak arayın.
Bayram olduğundan kapalılar bayramdan sonra deneyeyim olursa yazarım.
Sordum bedava değilmiş bir de modem masrafı çıktı oda 400-500 arası.
Yapmayın ya cidden kötü olmuş bu.
Aslında taksit ile alsanız hani modem kiralama gibi olur.
Sordum modeme 800 TL civarı bir şey dediler çok pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.