Turknet'den memnun kalmamıştım, Millenicom hakkında bilgi sahibi değilim.
Hocam ara ara kesildiği doğru mu? Aynı semtte oturan bir arkadaşım hafta sonları kesinti olduğunu söyledi.Millenicom’da 50 mbps tarifesi yok. En fazla 35 var. VDSL hatta. Önerim turknet. En azından 50 mbps alabilirsiniz. Şahsen ben gayet memnumum. İlk ay ücretsiz kullanmak istersen kod: QAW33XR36SRB
TurkNet kesinlikle önermem. Müşteri temsilcileri yok. Gerçekten çok kötü deneyimlerim oldu. Üstelik altyapı değerlerim çok iyi olmasına rağmen.
Ben yaşamadım hocam. Sadece 1 kere, gece 02:00’da TT kaynaklı 1 saatlik arıza oldu. Onu da söylediler önceden zaten. Bu kesintilerin tek sorumlusu TT’dir. Turknet’te herhangi bir problem yok. Diğer ISS’ler nasıl kiracıysa, Turknet’te kiracı. Herhangi bir farkı yok.Hocam ara ara kesildiği doğru mu? Aynı semtte oturan bir arkadaşım hafta sonları kesinti olduğunu söyledi.
Hocam ISS arayışındayım. Şu an altyapım 50 mbps destekliyor, bildiğiniz üzere bir süre sonra fiber gelecek. Türk Net'e geçmeli miyim? Türk Telekom ile birkaç haftadır ciddi sorunlar yaşıyorum.Ben yaşamadım hocam. Sadece 1 kere, gece 02:00’da TT kaynaklı 1 saatlik arıza oldu. Onu da söylediler önceden zaten. Bu kesintilerin tek sorumlusu TT’dir. Turknet’te herhangi bir problem yok. Diğer ISS’ler nasıl kiracıysa, Turknet’te kiracı. Herhangi bir farkı yok.
Kesinlikle öyle yapın. Ben şahsen geçiş yaptım. Özellikle TT altyapısı üzerinden turknet değerlerim gayet güzel. Ayrıca mart-nisan ayları gibi adresime 1000 mbps Gigafiber’de gelecek.Hocam ISS arayışındayım. Şu an altyapım 50 mbps destekliyor, bildiğiniz üzere bir süre sonra fiber gelecek. Türk Net'e geçmeli miyim? Türk Telekom ile birkaç haftadır ciddi sorunlar yaşıyorum.
Kıskandım hocam, belki gigafiber gelince TT fiberinizi ikram edersiniz bizlereKesinlikle öyle yapın. Ben şahsen geçiş yaptım. Özellikle TT altyapısı üzerinden turknet değerlerim gayet güzel. Ayrıca mart-nisan ayları gibi adresime 1000 mbps Gigafiber’de gelecek.Eki Görüntüle 809694Eki Görüntüle 809697
Keşke hocamKıskandım hocam, belki gigafiber gelince TT fiberinizi ikram edersiniz bizlere![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.