TurkNet vs. Millenicom

Millenicom’da 50 mbps tarifesi yok. En fazla 35 var. VDSL hatta. Önerim turknet. En azından 50 mbps alabilirsiniz. Şahsen ben gayet memnumum. İlk ay ücretsiz kullanmak istersen kod: QAW33XR36SRB
Hocam ara ara kesildiği doğru mu? Aynı semtte oturan bir arkadaşım hafta sonları kesinti olduğunu söyledi.

TurkNet kesinlikle önermem. Müşteri temsilcileri yok. Gerçekten çok kötü deneyimlerim oldu. Üstelik altyapı değerlerim çok iyi olmasına rağmen.

Dediklerine bende katılıyorum. TurkNet bağlatmam 1 hafta oldu altyapım 69 Mbps desteklediğini söylediler ben deneme için 35 Mbps aldım. Ama ilk gün gerçekten çok iyiydi sonraki günlerde çekmiyor ve sürekli bağlantı kopma sorunu var.

Hocam ara ara kesildiği doğru mu? Aynı semtte oturan bir arkadaşım hafta sonları kesinti olduğunu söyledi.
Ben yaşamadım hocam. Sadece 1 kere, gece 02:00’da TT kaynaklı 1 saatlik arıza oldu. Onu da söylediler önceden zaten. Bu kesintilerin tek sorumlusu TT’dir. Turknet’te herhangi bir problem yok. Diğer ISS’ler nasıl kiracıysa, Turknet’te kiracı. Herhangi bir farkı yok.

Ben yaşamadım hocam. Sadece 1 kere, gece 02:00’da TT kaynaklı 1 saatlik arıza oldu. Onu da söylediler önceden zaten. Bu kesintilerin tek sorumlusu TT’dir. Turknet’te herhangi bir problem yok. Diğer ISS’ler nasıl kiracıysa, Turknet’te kiracı. Herhangi bir farkı yok.
Hocam ISS arayışındayım. Şu an altyapım 50 mbps destekliyor, bildiğiniz üzere bir süre sonra fiber gelecek. Türk Net'e geçmeli miyim? Türk Telekom ile birkaç haftadır ciddi sorunlar yaşıyorum.

Hocam ISS arayışındayım. Şu an altyapım 50 mbps destekliyor, bildiğiniz üzere bir süre sonra fiber gelecek. Türk Net'e geçmeli miyim? Türk Telekom ile birkaç haftadır ciddi sorunlar yaşıyorum.
Kesinlikle öyle yapın. Ben şahsen geçiş yaptım. Özellikle TT altyapısı üzerinden turknet değerlerim gayet güzel. Ayrıca mart-nisan ayları gibi adresime 1000 mbps Gigafiber’de gelecek.
8A47CC5B-6ACB-4577-98F0-6B854905CBE9.jpeg
5E25EA5F-CC6C-4F0A-9573-05EDF184CCF0.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı