TurkNet vs Netspeed

Binaya yeni internet hattı çekildi 2 gün önce, Türkneti arayım arayım diyorum fırsat bulamıyorum, şimdi Turknete destek kaydı atalım. Bakalım ne zaman arayacaklar ? Hep beraber test edelim. 14:22'de kayıt açtım. Bakalım ne zaman arayacaklar.Eki Görüntüle 1535290
Siz iyi bir hizmet alıyor olabilirsiniz. Bunu kurumsal bir firmanın farklı yerlerdeki şubeleri gibi düşünün. Mesela PTT'yi herkes yavaş çalışıyor diye kötüler ve evet genelde yavaş çalışıyorlar ama benim olduğum yerdekiler öyle değil. Olması gerektiği sürelerde ulaşıyor ve geliyor kargolar. Bu durum kurulan sistemin ne kadar disiplinli olduğu ve yöneticilerin disipline ne kadar önem verdiğiyle ilgili değişken bir durum.

Peki paket olarak ne seçmeliyim şu an yaklaşık 50 Mbps kadar almaktayım. Netspeed'de 35 ve 100'luk var hangisini seçmem mantıklı olur

bekliyoruz :)
100Mbps Ultimate olanı seçin. 35 ile 100 arasında 10 lira fark var. En azından üst hızınızı alırsınız. Eskiden ben de TurkNet kullanıyordum, Netspeed'e geçtim zam politikasından dolayı. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, benimle birlikte geçen 4 arkadaşım daha var, onlar da bir sorun yaşamadılar.

Karşılaştırmalarını yapmıştım, onun da bağlantısını paylaşayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
100Mbps Ultimate olanı seçin. 35 ile 100 arasında 10 lira fark var. En azından üst hızınızı alırsınız. Eskiden ben de TurkNet kullanıyordum, Netspeed'e geçtim zam politikasından dolayı. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, benimle birlikte geçen 4 arkadaşım daha var, onlar da bir sorun yaşamadılar.

Karşılaştırmalarını yapmıştım, onun da bağlantısını paylaşayım.

Müşteri hizmetleri nasıl kardeşim peki?

444 0 217'yi arıyorsun bazen 1 dakikada bağlanıyorsun bazen 5 dakikada. Yoğunluğa göre sanırım ama en fazla 5 dakika bekledim ben. Ek olarak aramak istemezden ticket olarak site üzerinden de istediğin talepte bulunuyorsun. Oradan da dönüş yapıyorlar. Akşam saat 7-8'e kadar site üzerinden mesaj atarsan o saatlere kadar dönüş yapıyorlar direkt. Daha geç saatlerde mesaj atarsan bir sonraki sabah işleme alınıyor mesaj. Ancak aradığın zaman 7/24 ulaşım sağlayabiliyorsun. Hangi yolu tercih etmek istersen sana kalmış, ister ara ister mesaj at.

444 0 217'yi arıyorsun bazen 1 dakikada bağlanıyorsun bazen 5 dakikada. Yoğunluğa göre sanırım ama en fazla 5 dakika bekledim ben. Ek olarak aramak istemezden ticket olarak site üzerinden de istediğin talepte bulunuyorsun. Oradan da dönüş yapıyorlar. Akşam saat 7-8'e kadar site üzerinden mesaj atarsan o saatlere kadar dönüş yapıyorlar direkt. Daha geç saatlerde mesaj atarsan bir sonraki sabah işleme alınıyor mesaj. Ancak aradığın zaman 7/24 ulaşım sağlayabiliyorsun. Hangi yolu tercih etmek istersen sana kalmış, ister ara ister mesaj at.

Teşekkürker muhtemelen Netspeed'e geçeceğim. Ararım birazdan bilgi almak m. Hizmetlerini.

Toplamda 4 kez işim oldu sanırım, iki kez mesat attım, iki tez telefon ile aradım. İlk aradığımda 5 dakika kadar beklemiştim bağlanmak için, ikinci aradığımda 1 dakika kadar sürdü. Mesajlarda ise gün içerisinde attığım için iki mesaja da 1-2 saat içinde döndüler. Dediğim gibi geç saatte atarsanız bir sonraki gün dönüş yapıyorlar mesajlara.

1664883792307.png

1664883884341.png

Turknet mükemmel müşteri hizmetleri var. Beni arayın diye not bırakıyorsun 10 dakikaya arıyorlar. Taahhüt olmaması da çok iyi. TTnetle fiyat farkı yok demişsiniz ama taahhüt büyük sorumluluk.
3 ayda bir zam geliyor, aklım olsa geçen ay TTNET ile taahhüt imzalardım şimdi her şey tersine döndü eskiden taahhütten kaçıyorduk şimdi her 2-3 ayda gelen yüklü zamlardan dolayı taahhüt imzalamaya çalışıyoruz. Piyasayı da TT zamları yükseltti.

3 yıldır Netspeed kullanıyorum, genel anlamda sıkıntı yaşamıyorum. Ancak altyapıda bir arıza veya bakım çalışması olursa vay halinize. TTNET altyapısı kullandığı için Telekom görevlilerinin paşa keyfini beklemek zorunda kalıyorsun, bu da günler süren mağduriyet. Bir de anlamadığım şekilde son zamanlarda sürekli IP değişikliği yaşıyorum, CS:GO'da VAC uyarısı alıp oyundan atılmama sebep oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı