TurkNet vs Netspeed

Merhaba, iyi akşamlar. Konuyu biraz hortlatıyor gibi oluyorum ama ben de TT'den başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi planlıyorum. Fikirlerim arasında Netspeed ve Türknet var. Şu anda memnun musunuz Netspeed'ten ? Önerir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Bilgilendirir misin

Merhaba, iyi akşamlar. Konuyu biraz hortlatıyor gibi oluyorum ama ben de TT'den başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi planlıyorum. Fikirlerim arasında Netspeed ve Türknet var. Şu anda memnun musunuz Netspeed'ten ? Önerir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Bilgilendirir misiniz?
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk başlarda sürekli wifi den atma sıkıntısı yaşadım ben aramadan kendileri aradı zaten müşteri hizmetleri sistem baglantı probleminiz olduğu gözküyor dediler arıza kaydı oluşturdular 1 gün sonra gelip baktılar malleden apartmanımdakı kasaya gelen kabloda bağlantı sorunu varmış onu halletiler şuan gayet memnunum

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk başlarda sürekli wifi den atma sıkıntısı yaşadım ben aramadan kendileri aradı zaten müşteri hizmetleri sistem baglantı probleminiz olduğu gözküyor dediler arıza kaydı oluşturdular 1 gün sonra gelip baktılar malleden apartmanımdakı kasaya gelen kabloda bağlantı sorunu varmış onu halletiler şuan gayet memnunum
Çok teşekkür ederim geri dönütünüz için. Ben de başvuruyu yaptım. Geçiş yapmayı bekliyorum. Kullandıktan sonra buraya yazarım izlenimlerimi.

Tamam bir sorun var ama orayı atın ki bir bakayım, belki sorun farklı yerde çıkacak.
sorunu müşteri hizmetleriyle birçok kez kontrol ettik ama çözüm bulamıyorlar altyapı sıkıntılı diyorum altyapı sağlayıcısı firma olan tt ile görüşün bilgilendirin diyorum sürekli ama sürekli tesisatınızı kontrol edin modeminizi resleyin diyorlar ortada çözüm yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı