Turknet vs Netspeed

100mbit millenicom fiber bağlantısı kullanıyorum 91 TL'ye geliyor modem kullanım bedeliyle birlikte ve gayet memnunum. Altyapısı TTNET. Eve kadar fiber kullanıyorsanız düşünün derim. Ayrıca arkadaşını getir kampanyasına dahil olursanız 24 arkadaşın için 24 ay ücretsiz kullanım imkanınız oluyor. Ancak bulunduğunuz yerde önce sorgulama yapın sorun yaşamamak adına.


Arkadaşını Getir Kampanyası kodu:
1 ay internet hizmeti Millenicom’dan hediye!

F314619C kodu ile beraber 08503330333'u arayarak basvurmanız ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

İstenirse isim: İsa AKYER
 
1.5 sene Turknet kullandım. Her sorunda zaten müşteri hizmetleri gibi bir şey olmadığı gibi sistemden açılan arıza kaydıma birkaç saat sonrasında sorun bulunmadı diye cevap gelip aynı zamanda kaydımı da kapatmıyorlardı tekrar kayıt açmamam için. 60 başladık 65 oldu, şimdi de 75 oldu. Bununla uğraşmaya değmez dedim. Geçtim NetSpeed'e. 56 liraya 12 ay kalma sözü verdim açılış aktivasyon ücretini vermedim. Sonrasında AKN sonrası yaşanan yoğunluk ve leş altyapının gözler önüne serilmesinden sonra oyunlarda yüksek ping problemi yaşadım. Yoğun saatlerde oyuna girilmiyordu. Aradım statik IP istiyorum oyun oynuyorum ping problemi oluyor dedim. Dilerseniz statik IP vermeden önce port güncellemesi yapalım dedi, kendi sistemlerinden başka sunucuya mı aktardı artık ne yaptı bilmiyorum; birkaç gün böyle kullanın eğer memnun kalmazsanız o zaman yapalım statik IP işleminizi dedi. Keza mahalledeki kutu kaynaklı yaşadığım sorunda çok ilgilendiler.

Turknet=Para odaklı
NetSpeed=Müşteri odaklı
Peki bu sayade ping sorununuz çözüldümü? aynı sorun bende de var yabancı oyun serverlarında ayakta duramıyorum..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı