Turknet vs Netspeed

YAPA altyapımın olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Bide ilk defa internet bağlatacağım için Türk Telekom bir sıkıntı yaşatmaz di mi ?
Turknetin sitesine girin hızınızı sorgulayın. Aktif altyapımızdasınız yazıyorsa YAPA vardır. Özgür iletişim diye başlıyorsa eğer VAE vardır.

Turknetin sitesine girin hızınızı sorgulayın. Aktif altyapımızdasınız yazıyorsa YAPA vardır. Özgür iletişim diye başlıyorsa eğer VAE vardır.

Özgür iletişim paketi diye başlıyor. Demek ki yokmuş.

TT alt yapısı ile önceden 50 Mbps internetim vardı. Ocak 2019'da sözleşmem bittiği için Netspeed'e geçiş yaptım. Aynı alt yapıyı kullanıyorlar, sinyal ile bağlantım gerçekleşti ve bana 75 Mbps hız verebileceklerini söylediler. 8 aylık süreçte inanılmaz memnunum diyebilirim. Birçok arkadaşımız da belirtmiş zaten TürkNet'in müşteri temsilcisi olmaması onlar adına çok büyük bir dezavantaj. Netspeed ile bağlantı anlamında pek bir sorunum olmadı ve sadece bir defa aradım kendilerini ufak bir sorundan ötürü, yanılmıyorsam gece saat 3-4 gibi bir şeydi ve yardımcı olmuşlardı. Alt yapınız uygunsa Netspeed tercih etmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı