Turknet vs Netspeed

@ShaNoNN
VAE'de bütün kontrol TT'nin elindedir. Trafik teslim noktasına kadar verinizi TT taşır, trafik teslim noktasında TurkNet'e geçer.

YAPA'da santral ile internet arası olan bütün bağlantılar TurkNet'e aittir.
YAPA'nın avantajı mesafe uygun ise yüksek upload ve bir sorun olduğunda doğrudan TurkNet'in müdahale etmesidir.

Ben cidden şuan yine kararsız duruma düştüm. Türknet´e hala çok güzel diyenler var ama müşteri hizmetleri çalışmıyor diyorsunuz. Netspeed´i çok öneriyorsunuz ama hiç kullananda görmedim sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bazıları superonline diyor mesela bilmiyorum gittikçe aklım karıştı.
Müşteri hizmetleri olmadığını kim söylüyor?
Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin.
2018 Temmuz - 2019 Temmuz başı arasında TurkNet kullandım. Güzel bir mobil uygulaması var. Onu kurun. İnternetinizin durumunu her zaman oradan takip edebiliyorsunuz.
Destek ihtiyacınız olduğunda başka bir yeri aramak gerekmiyor. Uygulamadan destek mesajı yazın. Anında ilgilenmeye başlıyorlar. TürkNet'te bal gibi de müşteri hizmetleri var ve uzaktan hallettikleri işler için sizi rahatsız etmiyorlar ama sorununuz çözüldü diye destek bildiriminize cevap yazıyorlar.
Uzaktan çözemedikleri destek taleplerinizde sizinle iletişime geçiyorlar ve Türk Telekom ekiplerini yönlendiriyorlar.
Ttnet altyapısı temiz iken sorun yok. Ama Ttnet altyapısında sorun başladıysa işte o zaman TT ekiplerinin insafına kalıyorsunuz. Durum Ttnet altyapısını kullanan tüm sağlayıcılar için de aynıdır.
Sorun firmada değil, TT'de...
Eğer fiber ve uydunet imkanınız varsa önceliğiniz bunlar olsun. Ama bakır kablolu hatta mecbursanız hiç farketmez, hangisi işinize gelirse onu alın.
TürkNet, bu işlerde yılların deneyimine sahip. Kendi altyapısının olduğu yerlerde iseniz başka birşeye gerek yok. O zaman çok kaliteli internet hizmeti alırsınız.

Ne birinin fanatiği olmak lazım ne de birine düşman...

Taahhüt yok. Memnun olmadığınız zaman çıkarsınız. Çok stress yapmayın. TürkNet firmasında muhatabınız yok. Arıza kayıtlarına aylar sonra alakasız cevaplar veriyorlar. Sorun yaşadığımız ve genel olarak hizmet konusunda sorun çıkaran bir firmayı önerecek değiliz. Müşteri kapmak için hatları var. Arıza ve Müşteri desteği için yok. Bu Abone olduğunuz sürece sonra yaşadığınız sorunları umursamadıklarını gösterir. Müşteri için harcama yapmaktan kaçıyorlar.

Son düzenleme:
Turknet diyorum samsundayım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190722-102313_Gallery.jpg
    Screenshot_20190722-102313_Gallery.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 91
Turknetten Netspeed'e geçtim. Netspeed rahatlıktır, güzelliktir... Turknet bağlatırken herkes sizi arıyor falan, bağlattıktan sonra sorun olunca sesli görüşme yok. Sadece yazılı görüşme. Onda da geç dönüyorlar falan. Uğraşılmaz. Turknet pişmanlıktır.

Vdsl yapa mevcut ise Turknet yoksa Millenicom öneririm. Neden netspeed önermeyeceğime gelirsek eğer, Netspeed de yaşanan en büyük sıkıntı Cgnatın berbat olması. Dns problemleri var. Her siteye giriş yapamıyorsunuz. Varsayıyorum altyapınız 100mbps destekliyor, mis gibi internet ama kalkıp netflixden bir dizi izleyemiyorsunuz. Facebook, YouTube, Twitch gibi platformlarda da büyük sıkıntılar yaşıyor kullanıcılar. Videoların yüklenmediğinden şikayetçiler. Ping ve delay konusunda da çok şikayet var.
Millenicom'un prestij kampanyası nasıl? 85 TL 100 Mbps kadar hız diyorlar, kullanan var mı? Ne kadar hız veriyor?
Ben VDSL 100Mbps millenicom kullanıyorum. 100Mbps download 4 Mbps upload alıyorum. Fakat ben alıyorum diye bu sizinde alabileceğiniz anlamına gelmiyor. Altyapınız ne kadar iyise ne kadar destekliyorsa onu alırsınız. Daha önce Turknet kullanıyordum. Altyapı geldiği için Turknetten ayrıldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı