TurkNet vs Turkcell

Mehmetavc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller. Öncelikle şöyle bir bilgi vereyim ben şu an TurkNet kullanıyorum VDSL olarak 75MB bir internete sahibim ve değerlerim şöyle.
Speedtest.
Ping 3
İndirme 71.9
Yükleme 9.6
Kopma(jıtter) 0
Soruma gelecek olursak Turkcell Superonline fiber altyapım var. Eve kadar geliyor fiber ona geçiş sağlayacağım seçmiş olduğum paket 100 MB limitsiz fiber paketi 24 ay tahaaütlü olan. Benim bu değerlerim kaç olur tahmini? Ankara Keçiören'de oturuyorum oyunlarda sabit 9-11 arası pingim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daireye kadar fiber altyapı olduğu için Superonline kullanmak daha mantıklı.

Merhaba herkese iyi Sosyaller. Öncelikle şöyle bir bilgi vereyim ben şu an TurkNet kullanıyorum VDSL olarak 75MB bir internete sahibim ve değerlerim şöyle.
Speedtest.
Ping 3
İndirme 71.9
Yükleme 9.6
Kopma(jıtter) 0
Soruma gelecek olursak Turkcell Superonline fiber altyapım var. Eve kadar geliyor fiber ona geçiş sağlayacağım seçmiş olduğum paket 100 MB limitsiz fiber paketi 24 ay tahaaütlü olan. Benim bu değerlerim kaç olur tahmini? Ankara Keçiören'de oturuyorum oyunlarda sabit 9-11 arası pingim var.

1.5 senedir Superonline kendi altyapısı ile kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım geçmeni öneririm.

Evet kendi altyapısı ve daireme kadar geliyor fiber öyle söylediler müşteri temsilcisi perşembe günü gelip kuracaklar bir de modem vercekler Huawei Wi-Fi 5 diye benim 1000TL'ye aldığım kendi modemim var ZyXEL VMG3625 t-50b hangisi daha iyi kullanmam mantıklı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı