TurkNet vs Vodafone

Durmazzali47

Hectopat
Yaklaşık 2 yıldır Turkcell 10 Mbps indirme 1 Mbps yükleme internet kullanıyoruz, aylık yaklaşık 100 TL veriyoruz. Ve bu çok kanser bir şey yani şöyle söyleyeyim saniyede 500-600 kilobayt gibi bir değer alıyorum indirmede ve bu gerçekten çok rahatsız edici. Hele de benim gibi oyun oynayan insanlar için ben de tahaattütümüz bitmeye yakın olduğu için bir araştırma yaptım fiyat bakımından düşük ve bilindik iki marka öne çıkıyor. Vodafone ve TurkNet diğerleri ya kalitesiz ya da pahalı bizim evimiz maksimum 100 Mbps alabiliyor. Vodafone 100 Mbps ve TurkNet 100 Mbps 140 TL fiyat eşit peki sizce hangisi daha iyi Vodafone'un bilinirliği fazla ancak TurkNet'te son zamanlarda adını duyurmayı başardı. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 yıldır Turkcell 10 Mbps indirme 1 Mbps yükleme internet kullanıyoruz, aylık yaklaşık 100 TL veriyoruz. Ve bu çok kanser bir şey yani şöyle söyleyeyim saniyede 500-600 kilobayt gibi bir değer alıyorum indirmede ve bu gerçekten çok rahatsız edici. Hele de benim gibi oyun oynayan insanlar için ben de tahaattütümüz bitmeye yakın olduğu için bir araştırma yaptım fiyat bakımından düşük ve bilindik iki marka öne çıkıyor. Vodafone ve TurkNet diğerleri ya kalitesiz ya da pahalı bizim evimiz maksimum 100 Mbps alabiliyor. Vodafone 100 Mbps ve TurkNet 100 Mbps 140 TL fiyat eşit peki sizce hangisi daha iyi Vodafone'un bilinirliği fazla ancak TurkNet'te son zamanlarda adını duyurmayı başardı. Ne dersiniz?

TurkNet internet olarak çok iyi ama müşteri hizmetleri berbat.

Şahsen Turkneti tavsiye ederim. Vodafone fiberi hiç kullanmadım ancak internetini 2 sene kullandım bazı müşteri temsilcilerinden daha fazla şey biliyor olabilirim :D

Bulunduğunuz bölgeye göre değişebilmektedir . Ben turknet kullanıyorum . Eğer mümkünse her iki firmayı kullanan kişilerle görüşün veya fikir edinin .

İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.

Altyapı sorgunuzun ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Boş port durumu ve santral uzaklığına göre değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır.

@Durmazzali47 Vodafone ve Türknet'i kıyaslayacağınız tek nokta eğer TV hizmeti almak istiyorsanız Vodafone ön planda olabilir. Yoksa Türknet/Netspeed/Millenicom gibi ISSlerin taahhütsüz biçimde aynı/daha yüksek hızları yakın fiyatlarda sattığını görebilirsiniz.

Ben 8 aydır Netspeed kullanıyorum, gayet memnunum. Forumda Türknet kullanan birçok kullanıcıyı görebilirsiniz. İki ISS arasındaki temel fark Türknet'te müşteri temsilcisini arayamazsınız, ticket oluşturup temsilcinin sizi aramasını beklersiniz. Netspeed'de ise müşteri temsilcisini 7/24 arama hakkınız bulunuyor. Bu konuda Netspeed avantajlı.

Vodafone'u da Türk Telekom altyapısı altından alacaksanız hizmet olarak devasa bir fark oluşmayacaktır. Binanızda Kablonet/Vodafone/SoL kabini varsa bu yorumum değişebilir.

Vodafone'nin kendi altyapısı yoksa bulaşmayın. Tabii ki de Türknet alın.

Geçen sene Vodafone nette çok uğraştım. Kurtulmak için aylarca uğraştım. Müşteri hizmetlerini arıyordum 1 saat bekletiyordu beni sonuç yok. Ha kendi alt yapısı olduğu yerler nasıldır bilmem ama bir nakil işlemi de 3 haftada gerçekleşmez be. Daha iki ay öncesinde arkadaşım Vodafone'dan alayım dedi. Dedim bulaşma. En son her müşteri hizmetleri başka başka tutarsız bilgiler verince arkadaş bağlatmadan iptal etti. Ben geçen seneden sonra ne mobilde ne ev internetinde bir daha vodafona bulaşmam. Hele ki bu berbat müşteri hizmetlerinden sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı