TurkNet zamlanır mı?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Türk Telekom tarifelerine zam yaptı. Benim aklımda kalan soru ise TurkNet'ten Türk Telekom altyapısında internet kullananların tarife fiyatlarında bir değişiklik olur mu? Eğer olacaksa Türk Telekom dışında bir sağlayıcı önerir misiniz? Şu an 170TL fatura ödüyorum fiyat buna yakın olursa güzel olur. Altyapım VDSL ile 100Mbps destekliyor sanırım.
Kesin cevap verilemez. Daha önce diğer yıla kadar zam yapmayacağız dediler ardından yaptılar. Artan maliyet nedeniyle anlaşılabilir bir durum. Altyapınız iyiyse hâlâ en ucuz sağlayıcılardan biri.
 
Türknet zam yapmayacağız dediği dönemde bile zam yaptı yani zam konusunda güven olmaz yılbaşına kadar zam yok der ama yapar. Anternatif olarak söylediği lafa uyan gbr neti önerebilirim, turknet zamı sonrası taşıdım taşımasıda cok kolaydı hizmet konusunda da hiç bir eksiği yok. Yılbaşına kadar zam yapmayacağız dediler ve yapmadılar yılbaşında bakalım ne olacak. Bu firmaların iyi yanı zamı beğenmediniz mi 2 günde evinden bile çıkmadan başka firmaya geçiyorsun.
 
Hocam Superonline altyapısında hizmet veren başka bir site var mı acaba? Adres sorgulamada sadece Türk Telekom altyapısı çıkıyor seçeneklerde.

Dostum fiyat kaç oluyor bilmiyorum ama Superonline geç. Pandemi başladığı zamanki mart geçtik biz. 15Mbit ile başladık. 3. Yılımız şu an. 50 Mbit paketteyiz. Seneye 100 net düşünüyorum. Altyapı da Max 100 veriyor. Şu an aylık 90 gibi bir şey olması lazım.
 
Yaşadığım zorlu süreç sonrasında Millenicom önermem. TurkNet kullanıyorum ve zamlanma olursa iptal ettirirsin. Bu kadar basit. :) hemen faturana yansımıyor. Önceden uyarıyorlar.

Hiç uyarma vs yok hocam. Fiyatlandırma yapıyorlar geçiyorlar size de mesaj gönderdik diyorlar.
 
Yakın zamanda zam yokmuş beyler. Discord sunucularında sordum.

Zam yapmayacağız deyip zam yapan bir firma, zam yoksa %90 zam gelecektir kanaatindeyim. Yakın zamanda da görürüz zaten. Enflasyon falan falan derler.
 
Bahsettiğin meblağ'lar da zaten TurkNet var ve şu anda kullanıyorum, tavsiye de ederim.
TurkNet'i diğerlerinden ayıran en önemli özellik ucuz ve yüksek hız.
Vaadini devamlı üzerinde tutabilmesi adına yapacakları zam o kadar yüksek olmayacak kanaatindeyim.
Yakın zaman da yani haziran ayın da zaten 139 TL'den 169 TL'ye yükselttiler.
Bu kadar kısa sürede ikinci bir zam yapacaklarını da düşünmüyorum.
TurkNet tavsiyemdir.

169 az bir ücret değil, daha uygun fiyatlı ISS'ler mevcut.
 

Geri
Yukarı