Benim bildiğim Turknet hallediyor. Yeni abonelik değil de, Türk Telekom'dan geçiş yapıyorum diye belirtirseniz; Turknet, Türk Telekom ile iletişime geçip sizin aboneliğinizi kapattırıyor.
TT'de bulunan aboneliğiniz direk olarak TurkNet'e taşıyın, gerekli işlemleri firmalar kendi arasında hallediyor, bir aksilik olursa size bilgi verirler.
Konuyla alakası yok fakat rica etsem Turknet'e tamamen geçtikten sonra internet durumunu paylaşırsan sevinirim. Kimisi çok gidip geliyor demiş gerçeği öğrenmek gerek.
Konuyla alakası yok fakat rica etsem Turknet'e tamamen geçtikten sonra internet durumunu paylaşırsan sevinirim. Kimisi çok gidip geliyor demiş gerçeği öğrenmek gerek.
1 dk önce hız testi yaptım. 20 Haziran itibariyle TTNet'ten, TurkNet'e geçtim. Şu zamana kadar hiç kopma yaşamadım. Hız ise geceleri -o da her zaman değil- 28 Mbbs civarında geziyor. Gayet normal. Aldığım hizmetten memnunum.