TurkNet'e Geçiş

AtakanGuney

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
689
Çözümler
3
Merhabalar arkadaşlar, iyi akşamlar diliyorum. Evimde yaklaşık 2 yıldır TurkTelekom kullanmaktayım. Taahhütüm ayın 19'unda bitiyor. Ben de bundan ötürü dün akşam TurkNet'i arayarak geçişimi sağladım. VDSL kullandığım için maksimum 50 Mbpshız alabileceğimi söylediler. Ben de 99.90 TL'ye 50 Mbps olan pakete geçtim. Şu ana kadar evde 24 Mbps kullanıyordum. Uygulamalarında yazdığına göre ve müşteri hizmetçilerinin söylediğine göre, bugün veya yarın elime bir belge geçecek, sonrasında imzalayacağım ve tam taahhütün bittiği tarihte 50 Mbps olan pakete geçiş yapacakmışım. Buraya kadar her şey güzel, tamam. Ama aklımda hiç soru kalmadı dersem açıkçası yalan olur. Size iyi mi etmişim? Kimisi diyor internetin gelmesi 2-3 hafta, hatta 1 ay aldı, kimisi diyor işte öğlen düzgün veriyor interneti, akşam düşüyor, gece artıyor vb. Sizce aldığıma pişman olur muyum?
 
2 Yıldır TurkNet kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. 35 megabitlik paketi kullanıyorum. Sabah akşam gece stabil en az 35 megabit veriyor. TurkTelekom dan geçişim 3-4 gün civarı sürdü. Tavsiye ederim.
 
İnternet hemen gelir günler haftalar sürmez. Ben 1 ay önce geçiş yaptım ve hemen açtılar. 2 dakikada açıyorlar.
 
2 Yıldır TurkNet kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. 35 megabitlik paketi kullanıyorum. Sabah akşam gece stabil en az 35 megabit veriyor. TurkTelekom dan geçişim 3-4 gün civarı sürdü. Tavsiye ederim.
Cidden iyi servistir kendisi, bende 35 megabitlik paketten 33 megabit alıyorum.

Geçene kadar çok uğraşmıştım ama 3 yıldır sorun çıkarmıyor.
 
4 Aydır TürkNet kullanıyorum. 75 Mbps'lık paket kullanıyorum, saha dolabından ankastre kutusu 30 metre olmasına rağmen 68 Mbps'lık internet kullanabiliyorum tabii ki bu tamamen benimle alakalı. Sizin de hat değerlerinizi modem arayüzünüzden kontrol etmenizi tavsiye ederim. Bundan öncesinde Superonline kullanıyordum hem taahütümün 120TL'lik kısmını ödediler hem de ilk ayı arkadaşım sayesinde bedava kullandım. Müşteri hizmetleri yok ancak Ticket sistemi gayet iyi çalışıyor, temsilcileri ilgili. Geçişim 3-4 gün sürdü, tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı