TurkNet'i öve öve bitiremeyenler

Eskiden taahhütlü internet izdirap gibi gelirdi şimdi 24Mbps internete taahhütlü 120lira ödediğimi görünce büyük bir is başarmışım gibi hissediyorum.

Alın size TurkNet ekonomik kriz ayağına yeni bir zam daha. Dolar son 4 aydır neredeyse sabitken bu gelen zamlar tüketiciyi sömürme çabasından başka nedir? Asgari ücrete zam gelmiş miş Türkiye'deki çoğu kurumsal firma çalışanlarını köle olarak görür. Gelirlerinin %10'unu işçiyle paylasmayanlar asgari ücrete zam gelmesiyle birlikte zam oranin iki katını kendi fiyatlarina yansitiyorlar.

Sen işi çok yanlış anlamışsın kanka. :D

TurkNet'in acilen bu GigaFiber çalışmalarını hızlandırması gerek, sabit yılda sadece 1 milyon haneye gelirse bile çok uzun yıllar sürebilir herkesin kullanması.
Merhaba, proje ekiplerimiz gelen talepler doğrultusunda her bölge için değerlendirme yapmaktadır. GigaFiber altyapımızı hızlandırıp her bölgeye yaymak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Ben kendim TurkNet kullanıcısıyım inanın 1 yıl icerisinde 4 defa zam geldi ve bu zamlar gercek anlamda ufak rakamlar değil. Farklı bir firma ismini vermek istemiyorum kullanan diğer evdeki operatör firmada 1 yıl icerisinde 1 defa fiyat değişimi yaşadık ve gercek anlamda şu an TurkNet'ten %40 daha uygun aynı hız aynı ms ikisi de. Aynı ürüne daha fazla para vermeye ne derler ülkemizdebilirsiniz :)

Doların sabit olması enflasyonun artmadığı anlamına gelmiyor. Yılbaşında her şeye zam geldi. Bu da kaçınılmazdı. Tüm firmalar zam yapacak zaten. Yapmayan varsa sorun onlardadır.
Tamam ama ne port ücretleri arttı ne dolar yükseldi, enflasyon diyorsun, sanki sunucular peynirle yağla çalışıyor

Hocam şöyle sizin hattınız anladığım kadarıyla VDSL ve VAE yani Telekom'un altyapısında bütün paketler belirlenmiş yani sizin 8 Mbps üstü alabilmeniz mümkün değil yapa da yapıyorlar diye duymuştum.

YAPA'yı kullanıyordum önceden 35Mbps uploadım vardı. Geçen yıl nisan ayında yapa sonlandı, download hızım düştüğü için VAE geçirdiler. Şöyle söyleyeyim download hızım düştüğü için ticket açmasaydım 35 upload devam edecektim ama dowload 35 kalacaktı. Şu an 80-90Mbps down 7 up var ama ben 4500 birate bile yayın yapamıyorum.

Tamam ama ne port ücretleri arttı ne dolar yükseldi, enflasyon diyorsun, sanki sunucular peynirle yağla çalışıyor

Personel, teknisyen, mühendis, elektrik, bu gibi giderler de zamlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni Türknet kullanmaya başladım, 1000mbit download/upload şeklinde, fiyatları çok uygundu şimdi zamla biraz yükseldi. 140tl olan hizmet 210 falan oldu sanırım. Bence okey, üzgünüm bu zamda suçlu türknet değil.

Elektrik desem ?

İsim vermeme gibi derdim yok Comnet'i okudum yorumlarda resmen yarı fiyat! Aynaya baksam ne suret göreceğimi tahmin edebiliyorum! Sen sana iyi bak TurkNet, benden bu kadar.

YAPA'yı kullanıyordum önceden 35Mbps uploadım vardı. Geçen yıl nisan ayında yapa sonlandı, download hızım düştüğü için VAE geçirdiler. Şöyle söyleyeyim download hızım düştüğü için ticket açmasaydım 35 upload devam edecektim ama dowload 35 kalacaktı. Şu an 80-90Mbps down 7 up var ama ben 4500 birate bile yayın yapamıyorum.

Personel, teknisyen, mühendis, elektrik, bu gibi giderler de zamlandı.
Türknet i milyonlar kullanıyor yani yaptıkları zam 10 milyonun üstünde ekstra aylık kâr demek, 10 milyonluk bir zam yapılmadı bu saydıklarınıza

Daha yeni Türknet kullanmaya başladım, 1000mbit download/upload şeklinde, fiyatları çok uygundu şimdi zamla biraz yükseldi. 140tl olan hizmet 210 falan oldu sanırım. Bence okey, üzgünüm bu zamda suçlu türknet değil.

Elektrik desem ?
Türknet i milyonlar kullanıyor yani yaptıkları zam 10 milyonun üstünde ekstra aylık kâr demek oluyor, sadece elektrik 10 milyon tl lik zam mı ediyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı