TurkNet'i öve öve bitiremeyenler

İsim vermeme gibi derdim yok Comnet'i okudum yorumlarda resmen yarı fiyat! Aynaya baksam ne suret göreceğimi tahmin edebiliyorum! Sen sana iyi bak TurkNet, benden bu kadar.
Ben geçtim, 1 aydır kullanıyorum. Çok ta memnunum. O firma da zam yapmadan 1 yıllık alınabilir. 109 TL kafa rahat.

Ben 4 sene TurkNet kullandım 2 sene bakır kablo ile 2 sene fiber. Hizmet kalitesi olarak 10 numara serverleri güçlü indirme yaptığında Online oyunda ms(lag) olmuyor, herkese önerirdim TurkNet'i, fakat kendi sitesinde olan bizde 2023 Haziran'a kadar zam yok diyordu. Telefonuna bir mesaj geldi zam olacağına dair, şimdi siz 2023'e kadar demişiniz ki zam yok ama müşteri hizmetlerine destek kaydı oluşturduğum da bana yapılan zamlardan dolayı bizde yapmak zorunda kaldık. Sizde haklısınız ama peki neden ön görmediğiniz bir şeyin sözünü veriyosunuz. Bunu bana açıklama yapamadılar. Hep standart zam yapıldığı için bizde yapmak zorunda kaldık. Sonrasında bir de 10 aylık fatura ödeyip eski fiyattan kullanıma devam edin diye bir bildirim geliyor. Şimdi TurkNet'e sorum şu neden ön görmediğiniz bir şeyin sözünü veriyosunuz bunu açıklayın.

Dosya Ekleri

• IMG-20220720-WA0025.jpg
    IMG-20220720-WA0025.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 51
Ben 4 sene TurkNet kullandım 2 sene bakır kablo ile 2 sene fiber. Hizmet kalitesi olarak 10 numara serverleri güçlü indirme yaptığında Online oyunda ms(lag) olmuyor, herkese önerirdim TurkNet'i, fakat kendi sitesinde olan bizde 2023 Haziran'a kadar zam yok diyordu. Telefonuna bir mesaj geldi zam olacağına dair, şimdi siz 2023'e kadar demişiniz ki zam yok ama müşteri hizmetlerine destek kaydı oluşturduğum da bana yapılan zamlardan dolayı bizde yapmak zorunda kaldık. Sizde haklısınız ama peki neden ön görmediğiniz bir şeyin sözünü veriyosunuz. Bunu bana açıklama yapamadılar. Hep standart zam yapıldığı için bizde yapmak zorunda kaldık. Sonrasında bir de 10 aylık fatura ödeyip eski fiyattan kullanıma devam edin diye bir bildirim geliyor. Şimdi TurkNet'e sorum şu neden ön görmediğiniz bir şeyin sözünü veriyosunuz bunu açıklayın.
Anlatamıyoruz hocam. Bazı taş kafalı arkadaşlar var, onlara da laf anlatmayı bıraktım artık.

10 ay peşin öde kullan mevzusunu da ilk defa bunlarda görüyorum. Yap madem taahhüt aylık neyse verelin anlaşılan fiyatı. Aldığımız maaş yetmiyor gibi bir de 10 ay peşin verin diyorlar.

Merhaba, 1 Mart - 1 Mayıs 2022 tarih aralığında abone olan yeni kullanıcılarımıza söz verdiğimiz gibi fiyatlarında değişiklik yapmadık. 1 aralık sonrasında abonelik başlatan kullanıcılarımızın paket fiyatlarında 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişikliği yapmayacağız.

Merhaba, 1 Mart - 1 Mayıs 2022 tarih aralığında abone olan yeni kullanıcılarımıza söz verdiğimiz gibi fiyatlarında değişiklik yapmadık. 1 Aralık sonrasında abonelik başlatan kullanıcılarımızın paket fiyatlarında 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişikliği yapmayacağız.

İlginize teşekkür ederim. Fakat istediğim ilgi bu değildi, söz vermenize rağmen önceki konuda ekte resim mevcut 2023'e kadar sabit fiyat garantisi verip, sonra zam yapmanız. Ben sizi haksız bulmuyorum fakat neden böyle bir söz verdiniz. Bunu a kişisi yapsa neyse dersiniz ama TurkNet küçük bir firma değil. Türkiye'de şartları ön görmeniz gerekirdi ileride ne olacak nasıl yol almalıyız. Ben TurkNet'ten oldukça memnundum. Hiçbir sorun yaşamadım, ama bu garanti verip zam yapma olayından sonra soğudum. Başka bir şirketin altyapısı üzerinden hizmet veriyosunuz bununda bir maliyeti oluyor bir öngörü yapıp böyle bir durumla karşılaşma durumumuz olabilir ona göre bir fiyat belirleme yapmanız lazım.

TurkNet'i milyonlar kullanıyor yani yaptıkları zam 10 milyonun üstünde ekstra aylık kâr demek, 10 milyonluk bir zam yapılmadı bu saydıklarınıza

TurkNet'i milyonlar kullanıyor yani yaptıkları zam 10 milyonun üstünde ekstra aylık kâr demek oluyor, sadece elektrik 10 milyon TL'lik zam mı ediyor

O kadar kar ettiğini nasıl hesapladın?
Acaba gerçekten net kar mı hesapladın yoksa ciro artışını mı?
Bu saydığım kalemlere 10 milyon lira zam gelmediği kanısına nasıl vardın?

Elektrik faturaları, çalışan maliyeti, altyapı yatırım maliyeti vb. gibi giderler nedeniyle ki bunlar zaten ana gider kalemleri olabilir. (bak olabilir diyorum senin gibi net konuşmuyorum)
Bu giderlerdeki ortalama artışa baktığında bu miktarda zam olması anormal değil gibi geliyor bana (bak yine senin gibi 10 milyon beş milyon diyerek net konuşmuyorum).

Eğer hesaplamalarından o kadar eminsen hesaplamanı, elindeki verileri paylaş sonra o şekilde konuşalım ve gerçekten haksız kazançsa boykot edelim.

Son düzenleme:
İlginize teşekkür ederim. Fakat istediğim ilgi bu değildi, söz vermenize rağmen önceki konuda ekte resim mevcut 2023'e kadar sabit fiyat garantisi verip, sonra zam yapmanız. Ben sizi haksız bulmuyorum fakat neden böyle bir söz verdiniz. Bunu a kişisi yapsa neyse dersiniz ama TurkNet küçük bir firma değil. Türkiye'de şartları ön görmeniz gerekirdi ileride ne olacak nasıl yol almalıyız. Ben TurkNet'ten oldukça memnundum. Hiçbir sorun yaşamadım, ama bu garanti verip zam yapma olayından sonra soğudum. Başka bir şirketin altyapısı üzerinden hizmet veriyosunuz bununda bir maliyeti oluyor bir öngörü yapıp böyle bir durumla karşılaşma durumumuz olabilir ona göre bir fiyat belirleme yapmanız lazım.
O fiyat garantisi desteğin yazdığı tarihler arasında abone olanlara özeldi. Söz tutmama gibi bir şey söz konusu değil.

10 ay peşin öde kullan mevzusunu da ilk defa bunlarda görüyorum. Yap madem taahhüt aylık neyse verelin anlaşılan fiyatı. Aldığımız maaş yetmiyor gibi bir de 10 ay peşin verin diyorlar.

Bu ayrı bir konu evet maaşlar düşük giderler çok ama sorumlusu Türknet mi ?
Yani şu maaşa şu kadar fatura ücreti bu maaşa bu kadar fatura ücreti diye fiyat mı versinler ?
Şimdiye kadar aranızda sanırım bir tek katıldığım kişi @KeremCakırca. Doğru düzgün açıklamış görsel paylaşmış vb.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı