TurkNet'in yaşattığı mağduriyet

bojangles

Megapat
Selamlar, 8 yıl Superonline kullanıp 1 gün bile internetim gitmedi şikayetim olmadı. Taşındığımız için mecburen iptal ettirip, şu anki yerde de sadece Türk Telekom altyapısı olduğundan TurkNet üzerinden internete başvurdum. Taşındığıma pişman ettiler. 17 Kasım'da internet hızım 100Mbps'den 2-3'e düştü TurkNet'e yazdıktan sonra TT personeli gelip işlem yaptı internet 20 dakikalığına düzeldi sonra tamamen gitti. TurkNet'e yazdım TT'ye ilettiklerini direkt sahadaki personelle ve üst yönetimle iletişimde olduklarını ilettiler. Aradan 2-3 gün geçti internet hala yok sorduğumda santralde sıkıntı olduğunu en yakın zamanda çözüleceğini söylediler. Türk Telekom'u aradım geçmek istediğimi ama altyapı Türk Telekom olmasına rağmen internetim olmadığını söyledim. Santralden kontrol ettiler ve santralde sorun olmadığını söylediler. Bu bilgiyi TurkNet'e aktardığımda size yanlış bilgi vermişler bizden haber bekleyin dediler. Akşamına GPON cihazını kontrol ettiğimde fiber kablonun cihazdan çıktığını gördüm taktığımda internetim geldi. Yani TurkNet yalan söylüyor ve ben interneti kendim hallettim deyip desteğe yazdığımda otomesaja bağlamışlar hala Türk Telekom'dan dönüş bekliyoruz yazıyorlar utanmadan. Bu olay 17 Kasım'da yaşanıyordu bugün internetim tekrar yavaşladı aynı senaryo gerçekleşti Türk Telekom'dan arkadaş geldi düzeltti gittikten 10 dakika sonra internet yine 2-3Mbps'e düştü gelen arkadaşı aradım ben sinyali düzelttim bundan sonra sorun varsa TurkNet'e ulaşmanız lazım dedi. TurkNet'e aynı bilgiyi aktardım Türk Telekom'dan arkadaş geldi düzeltti sorun tekrar başladı sizin ilgilenmeniz gerekiyor sanırım diyorum ve hala utanmadan bana Türk Telekom'dan dönüş bekliyoruz sizi bilgilendireceğiz diyorlar.

Adamlar santralde sorun var bizi dinleyin size yanlış bilgi vermişler diyorlar ama evdeki fiber kablo yerinden çıkmış. Kablonun çıktığını sorunu kendim hallettiğimi söylüyorum hala Türk Telekom'dan dönüş bekliyoruz diyorlar :D taşındığıma ve düzenimi bozduğuma pişman ettiler beni, hem yalan söylüyorlar hem otomesaj atıyorlar ben hayatımda böyle rezillik işbilmezlik görmedim. TurkNet kullanmak isteyen arkadaşların bilgisine.

Geçen konuşmaları fotoğraflarda görebilirsiniz.

1. fotoğraf olay 1
2. fotoğraf olay 2

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 29

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular