TurkNet'ten Super Online'a geçilmeli mi?

Senato

Kilopat
Şu anda TurkNet 100 Mbps paketini kullanıyorum. Hız genel olarak iyi ve memnunum. Ancak sürekli zam gelmesinden dolayı taahhütlü internetler daha avantajlı olmaya başladı.

Yakın zamanda bir zam gelmedi. Ama geleceğini düşünüyorum. Bu yüzden Superonline 12 aylık pakete geçmek istiyorum. 12 ay sözüne 250 TL. Şu anda TurkNet'te de 250 TL ödüyorum. En azından Superonline ile 12 ay sabit fiyatı garanti etmiş olurum.

Sizce geçmeli miyim? Hız konusunda aynı hızı alabilir miyim bilemiyorum.

Ek olarak şunu da belirtiyim. Yakın zamanda Turkcell bulunduğum mahalleye fiber kablo döşemişti. Bina kapısının önünde yerde kapağında fiber yazılı bir kutu var. Ama binaya kablo girişi yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı altyapı ile geçiyorsunuz aynı hızı alırsınız ancak ping değerleri değişebilir iki firmanın da yurt dışı çıkışları farklı. Ama bana soracak olursanız 250 TL garanti olsun diyorsanız geçin, TurkNet asgari ücret zamından sonra fiyatları arttırır.

Aynı altyapı ile geçiyorsunuz aynı hızı alırsınız ancak ping değerleri değişebilir iki firmanın da yurt dışı çıkışları farklı. Ama bana soracak olursanız 250 TL garanti olsun diyorsanız geçin, TurkNet asgari ücret zamından sonra fiyatları arttırır.

Şu anda aldığım ping ve hız bu şekilde aynı değerleri turkcell ile alırsam güzel olur ama test etme şansı olmadığı için kötü sonuç çıkar diye endişeliyim biraz

1686862020695.png

Şu anda aldığım ping ve hız bu şekilde aynı değerleri turkcell ile alırsam güzel olur ama test etme şansı olmadığı için kötü sonuç çıkar diye endişeliyim biraz

Eki Görüntüle 1822776
Ping değerleri dediğim yurt dışına bağlanırken mesela oyun oynarken ping değeriniz TurkNet'te 60-70 ise Superonline'da 70-90 arası değişebilir, çok sorun değil diyorsanız geçin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı