Turktelekom paket yükselttim, iyi mi yaptım?

Aslında TurkNet'in sorunlarının çoğu bile Türk Telekom'un yüzünden...

Neyse, hayırlısı olsun. Ama aklınızda bulunsun, hizmeti kötü ve kazıkçı bir firma Turk Telekom. Arada kampanya kilitlemeye çalışabilirler, dikkat edin. :)
Ben Türk telekomun fiber altyapısında 100 Mbit kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. Siz yaşamışsınız ve telekomu gömüyorsumuz. Türk telekom altyapısını kullanan başka bir firmaya istediği kalitede parasına göre altyapısını, saha dolaplarını kullanma izni verir, kiralayan firmada alır satar vs. Türk telekom fiber altyapısının olduğu yerlerde gayet sıkıntısız. Beni evdeki prize kadar ince sarı fiber kablo geliyor ve modemin yanında ont cihazı var, altyapı 2Gbit destekliyor. Kullandığım tarife 100Mbit 24 ay sözleşme yaptım aylık 119 TL . Ping 3, jitter 0.

Türkiye genelinde fiber altyapı çok az maalesef. Üstelik Türk Telekom İstanbul'da yeni yerleşim yerleri dışında yatırım yapmıyor.

İstanbul'da hala Turk Telekom yüzünden port sorunu yaşanıyor. Olan portu ise Turk Telekom dışında firmaya geçmek isteyenlere vermiyorlar, zorluk çıkartıyorlar.

Türk Telekom iyi bir firma değil, kusura bakmayın. Müşteriye "para" odaklı bakan bir firma.

İstanbul'daki depremde dahi sözde Türkiye'nin en büyük firmasnın kendine gelmesi bir günü buldu.

Amacım gömmek değil. Adam gibi hizmet verselerdi keşke, bende parasını ödeyerek aldığım hizmeti gönül rahatlığıyla önerseydim.

Ama hizmetleri iyi değil. Ne mobil, ne internet.

Siz iyi bir hizmet alabilirsiniz. Çünkü bölgenizde altyapı var ve sorun yaşamıyorsunuz. İyi bir firma olmaları için, her yere eşit şekilde hizmet sunmak zorunda. Türk Telekom fiber kullanan bir sürü arkadaşım var. Hepsi çok memnun, ama biz neden bu paketi veya altyapıyı kullanamıyoruz? Neden bu devirde ADSL var? Neden fiber fiyatına ADSL paketi kullanıyoruz? Hizmet yok, ilgi yok. Böyle firma olmaz olsun. @zigana02

12 Mbps interneti Fiber adı altında satan bir firmadan bahsediyoruz. Daha fazla tartışmaya gerek yok bence:

12.PNG

Bu da 100 Mbps fiyatı. Kurulum ve modemle beraber 170 TL'ye kadar çıkacaktır:

100.PNG

Bence sesinizi çıkarmayın ,altyapı telekomun sonuçta ve türknet millenicom netseed gibi firmaları kullananlar şükretmeli ki telekom altyapısını belli bir para karşılığında kullandırtıyor. Yoksa o hizmetide alamazsınız. Telekomun fiber hizmet getirmesini beklerseniz, fiber ile tanışamazsınız. Ya ikâmet değiştirecejsiniz ya da Turkcell yada Turksata geçeceksiniz. Eğer yaşadığınız yerde başka operatör yoksa mecbur kullanacaksınız. Mesela Turkcell fiber benim olduğum yerde yok, neden biliyormusunuz Turkcellde, Telekom gibi paracı çünkü, para gelmeyecek yere yatırım yapmıyor. Operatörler kâr maksimizesi üzerine çalışırlar ve sizin fiber hizmet alıp almamanız çok umurlarında olmaz. Onlara her zaman müşteri çoktur ve bu her firma için geçerlidir.

Siz iyi bir hizmet alabilirsiniz. Çünkü bölgenizde altyapı var ve sorun yaşamıyorsunuz. İyi bir firma olmaları için, her yere eşit şekilde hizmet sunmak zorunda. Türk Telekom fiber kullanan bir sürü arkadaşım var. Hepsi çok memnun, ama biz neden bu paketi veya altyapıyı kullanamıyoruz? Neden bu devirde ADSL var? Neden fiber fiyatına ADSL paketi kullanıyoruz? Hizmet yok, ilgi yok. Böyle firma olmaz olsun. @zigana02

Adls var çünkü fiber altyapiyi döşemek için para gerekiyor. Fiberleri yeni yapilan binalara veya çok kalabalık yerlere döşüyorlar. Ki bence de en mantıklısı bu. Firmayı batırmak istiyorsunuz herhalde. Heryere fiber yaptırtarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı