Tuşları soyulan GXT 890 Cada fotoğrafı var mı?

Ben mi yanlış bakıyorum acaba?
Eki Görüntüle 829317
Bilemiyorum.

2 ay içinde yoğun kullanımda bile soyulmaması gerek. Çok fazla aburcubur yiyip yağlı ellerle klavye kullanıyorsanız olabilir tabii.

Beni diğer Technopat üyeleri gibi sanma. Ne gerek var fanboyluğa? Memnun olmayınca obez olduğumu mu sandın? Fiyatına göre daha iyi klavyeler var.

Beni diğer Technopat üyeleri gibi sanma. Ne gerek var fanboyluğa? Memnun olmayınca obez olduğumu mu sandın? Fiyatına göre daha iyi klavyeler var.
Hayır hocam sadece baskı olsa bile o kadar hızlı soyulması mümkün değil bir klavyenin. Mantıklı olan başlangıç noktası 5-6 aydır. Soyulma yok demiyorum o kadar hızlı olmaması gerek diyorum sadece. Fanboyluk yapacağım tek marka corsairdır merak etmeyin diğerlerinde ben de son kullanıcı olarak tarafsızım.
Gamakay iyi markadır. Galiba şu an indirimde. Yeni çıkmış.
Yanlış bakmadıysam bir de gateron optik ve hot swappable? Ciddi olabilir mi bu? Ne yaptı bu adamlar plastik yerine naylon falan mı kullandılar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı