Tutanak tutulması belge almaya engel mi?

CANER019

Centipat
Daha fazla  
Normalde okula telefon getirmek yasak ben de derste açtım telefonu hocaya yakalandım. Hoca tutanak kağıdına adımı soyadımı ve numaramı yazdi diğerlerini doldurduğunu görmedim. Ders sonunda da telefonumu verdi. Tutanak bende nasıl olsa dedi. Bir de 15 tatilden önceki perşembe günü yakalamıştı ama onda son günler olduğu için hiçbir şey yapmadı. Şimdi tutanak tuttu ya disipline gider miyim, belge almama engel mi ve aileme haber verirler mi?

Disiplin olmazsa belge almaya engel değil. Ben de yedim tutanak ama hocalar bir şey olmayacağını söyledi. Tutanak sadece olayı belgeler.

Yok hocam. Disipline eğer çok serseriyseniz, çok tutanak varsa gidersiniz. Sorun yok.
Allah'a şükür öyle değiliz.

Belgeye engel değil diye biliyorum birde kaç tane tutanak yedin?
Bu ilk tutanağım ama hoca daha birine vermedi sanırım çünkü kimse beni çağırmadı

Allah'a şükür öyle değiliz.

Bu ilk tutanağım ama hoca daha birine vermedi sanırım çünkü kimse beni çağırmadı.

Çağırmadıysa bir şey olmaz korkutmak için yapmışlardır ailenin haberi olabilir ama onu söyleyeyim bir de diplomayı etkileyeceğini sanmıyorum 1 tutanaktan fazla değilse.

Gitmezsin bir tutanaktan hiçbir şey olmaz orada kalır sene sonunda kağıdı yırtıp atarlar. İlk tutanağın dostum disiplinlik birşey yok ilk tutanak demek ilk uyarın demek.
Hocam birşey daha sormak istiyorum şimdi tutanak şuan hocada bunu müdür yardımcısına falan verirse benim haberim olur mu disipline gitmeden önce? Bide müdür yardımcısı falan da ilk tutanağım olduğu için disipline göndermez değil mi? Bide aileme haber verirler mi?

@CANER019 Endişelenmeyin hocam. Hiç bir şey olmaz. İlk ben yediğimde de aynı düşüncelere kapılmıştım ama sıkıntı çıkmadı. Benim aileme haber vermediler. Sizin okulu bilmem ama. Ben aileme kendim anlatmıştım yediğim tutanağı bir şey demediler.

Hocam bir şey daha sormak istiyorum şimdi tutanak şu an hocada bunu müdür yardımcısına falan verirse benim haberim olur mu disipline gitmeden önce? Bir de müdür yardımcısı falan da ilk tutanağım olduğu için disipline göndermez değil mi? Bir de aileme haber verirler mi?

İnşallah aileye haber vermezler yarın zaten hocadan özür dileyeceğim.

Ailenize adam gibi açıklarsanız bir şey olacağını sanmıyorumda bunu nasıl açıklacaksınız onu bilemiyorum.

@CANER019 Endişelenmeyin hocam. Hiç bir şey olmaz. İlk ben yediğimde de aynı düşüncelere kapılmıştım ama sıkıntı çıkmadı. Benim aileme haber vermediler. Sizin okulu bilmem ama. Ben aileme kendim anlatmıştım yediğim tutanağı bir şey demediler.
Hocam ben tutanağı yediğimde fena korkmuştum ama bugün kimse beni çağırmadı yarın zaten hocadan özür dikeyeceğim inşallah hiçbirşey olmaz.

Çağırmadıysa bir şey olmaz korkutmak için yapmışlardır ailenin haberi olabilir ama onu söyleyeyim bir de diplomayı etkileyeceğini sanmıyorum 1 tutanaktan fazla değilse.

Hocam ben tutanağı yediğimde fena korkmuştum ama bugün kimse beni çağırmadı yarın zaten hocadan özür dikeyeceğim inşallah hiçbirşey olmaz.

Özür dilerseniz tutanağı ellemezler hocam. Aileye haber verseler hoca yüzüne de söylerdi zaten.

Hocam korkmayın ben arkadaşlar yüzünden duvarı kırdım duvarda kartondan yapılmış rezalet tutanak yedim hoca diyor senin bir suçun yok müdür bey görsün tutanağı diye tuttum vermiyeceğim diyor. Belge almanada engel değildir.
Çok sağolun hocam.

Özür dilerseniz tutanağı ellemezler hocam. Aileye haber verseler hoca yüzüne de söylerdi zaten.
Hocam tutanağa ellemezler derken anlamadım yani iyi anlamda mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı