Tutanak yenirse öğretmen olmak zorlaşır mı?

Hayatımda hiç tutanak veya kontrolleden bir şeyim olmadığı için ister istemez tedirginlendim bide okulun egolu hocalarından biri işte.

Devlet malına zarar dedi hoca tutanakmı oluyor emin değilim bir şey imzalamadım daha çağırılmadım bugün çünkü.

Hayatımda hiç tutanak veya kontrolleden bir şeyim olmadığı için ister istemez tedirginlendim bir de okulun egolu hocalarından biri işte.

Devlet malına zarar dedi hoca tutanakmı oluyor emin değilim bir şey imzalamadım daha çağırılmadım bugün çünkü.

Göz boyamak için de olabilir hocam, umarım en kısa sürede o hocadan kurtulursunuz :)

Hayatımda hiç tutanak veya kontrolleden bir şeyim olmadığı için ister istemez tedirginlendim bir de okulun egolu hocalarından biri işte.

Hocam disiplin olunca imzalamak gerekiyor eğer ki çok tereddüte düştüyseniz velinize durumu anlatın okula gelip konuşsunlar.

Sadece numaramı ve ismimi alıp kapının fotoğrafını çekti yarında hasta olduğum için gidemeceğim.

Hiçbir şey olmaz. Benim de lisede 3.5 sene önce üzerime kapıyı çarpmışlardı, dandik tahta sınıf kapısını dirseğimle kırmıştım(kapanırken refleks olarak kolumu önde tuttum ve kapıda büyük göçük oluştu ve dirseğim kapının içine girdi) ne kapatan arkadaşa, ne de bana hiçbir şey olmadı.

Durum güncellemesi yapayım arkadaşlar:

Dün çağırdılar ve disiplin kuruluna gideceğimi söylediler ve bir pusulaya imza attırdılar. Yarın disiplin kuruluna gideceğim. Annem disiplin yediğimi duyunca müdür yardımcısıyla konuştu. Ben yazılı uyarı vermeye çalışcağım dedi ve ismimi alan hocada disiplin kurulundaymış ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık itirazda ne yazacağım disiplinde ne yapacağım öneriniz nelerdir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı