TV Box alınmalı mı?

Bütçe
6000-7000 TL
Makaleler
10
Daha fazla  
LG C5 TV aldım, Webos kullanmak yerine TV box almanın ne gibi avantajları var? Webos da APK indiremezken TV box da APK indirebiliyoruz sanırım doğru mudur?

Eğer Webos kullanmak yerine TV box almak daha mantıklıysa önerilere açığım. 6-7k bütçem var ama, daha ucuza iyi ürünler varsa onları da değerlendirebilirim. @ahmttunc @nuclearsunrise

TV box yerine alternatif olarak şunu al dediğiniz varsa onlar da olabilir.

Son düzenleme:
Televizyonunun tarayıcısından keyif alamazsın bazı dizi ve filmleri oynatmaz tv box da rahatça filmlerini dizilerini izleyebilirsin
Peki bir kaç sorum daha olacak.

1- Webos un aksine APK indirebiliyoruz sanırım doğru mu?
2-Play store erişebiliyor muyuz?
3-TV box ile TV'yi bir nevi Webos'tan Android TV ye dönüştürüyoruz, doğru mu?
4- Uydu alıcılı olanlar da varmış, uydu alıcısız alırsam TV'nin uydu alıcısı + uydu alıcısız TV box birlikte kullanabilirim değil mi?

Aslında TCL 55Q7C alıcaktım APK indirebilmesi ve play store desteklemesi gibi artılarından dolayı; fakat fiyat farkı çok olunca Oled daha mantıklı geldi. TV box ile bu sorunları ortadan kaldırabiliyorsak harika olur, TV konusunda pek bir bilgim yok; bu yüzden fazla soru sormuş olabilirim.

Peki bir kaç sorum daha olacak.

1- Webos un aksine APK indirebiliyoruz sanırım doğru mu?
2-Play store erişebiliyor muyuz?
3-TV box ile TV'yi bir nevi Webos'tan Android TV ye dönüştürüyoruz, doğru mu?
4- Uydu alıcılı olanlar da varmış, uydu alıcısız alırsam TV'nin uydu alıcısı + uydu alıcısız TV box birlikte kullanabilirim değil mi?

Aslında TCL 55Q7C alıcaktım APK indirebilmesi ve play store desteklemesi gibi artıları dan dolayı; fakat fiyat farkı çok olunca Oled daha mantıklı geldi. TV box ile bu sorunları ortadan kaldırabiliyorsak harika olur, TV konusunda pek bir bilgim yok; bu yüzden fazla soru sormuş olabilirim.
Play store var ama boxlar için özel üretilmiş. İçinde TV cihazları için kullanılabilen uygulama/oyunlar var sadece. APK kurabiliyorsun bir yolu var. Dosya yöneticisi falan lazım oluyor. Box ve uydu alıcısı arasında kaynak değiştirerek geçiş yaparsın rahatça sorun olmaz.

Play store var ama boxlar için özel üretilmiş. İçinde TV cihazları için kullanılabilen uygulama/oyunlar var sadece. APK kurabiliyorsun bir yolu var. Dosya yöneticisi falan lazım oluyor. Box ve uydu alıcısı arasında kaynak değiştirerek geçiş yaparsın rahatça sorun olmaz.
Uygulama desteği açısından daha avantajlı o zaman. APK kurmak çok uğraştırmayacaksa sorun değil. Kaynak değiştirme kısmı da keza uğraştırmayacaksa sorun yok. Pratik ve hızlı bir şekilde dizi ve film izlemek istiyorum. Reklamı da hiç sevmem, mümkünse reklamsız olmalı.

Uygulama desteği açısından daha avantajlı o zaman. APK kurmak çok uğraştırmayacaksa sorun değil. Kaynak değiştirme kısmı da keza uğraştırmayacaksa sorun yok. Pratik ve hızlı bir şekilde dizi ve film izlemek istiyorum. Reklamı da hiç sevmem, mümkünse reklamsız olmalı.
Kaynak değiştirmek kumandadan iki tuş. HDMI’dan TV kaynağına geçeceksin. APK kurmak aşırı kolay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş göstermiş.

Reklam izlediğin platform/siteyle alakalı.

LG C5 TV aldım, webOS kullanmak yerine TV box almanın ne gibi avantajları var? webOS da APK indiremezken TV box da APK indirebiliyoruz sanırım doğru mudur?

Eğer webOS kullanmak yerine TV box almak daha mantıklıysa önerilere açığım. 6-7k bütçem var ama, daha ucuza iyi ürünler varsa onları da değerlendirebilirim. @ahmttunc @nuclearsunrise

TV box yerine alternatif olarak şunu al dediğiniz varsa onlar da olabilir.

Apple TV box öneririm. 6 aydır kullanıyorum akıyor cihaz.
Daha öncesi Next 2. nesil kullanıyordum ama o bile kasıyor gibiydi.
Apple TV box ise bu işin zirvesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı