Abicim bunların en iyisi Apple tv 4k olanı ama başka marka daha önerirmisin dersen eğer 2nci olarak Homatics box 4k olanı bunların haricinde başka marka bakmana gerek yok. En iyi cihaz bunlar. Özellikle mi gibi cihazlara sakın bakma.Arkadaşlar merhaba, hızlı RAM'i yüksek güzel bir TV box önerir misiniz?
Homatics box 4K.
Her markanın olumlu olumsuz yorumları mevcut bu markayı kardeşim kullanıyor sanırım 1-2 sene oldu sorun yaşamadı aksine çok memnun.Hocam cihazın yorumlarına baktığımda kısa bir süre sonra açılmamaya başladı gibi birçok şikayet görüyorum daha önce kullandınız mı bu cihazı?
Ek olarak bu cihazlarda ram miktarı çok önemli hız için. İşlemcileri geneli aynı işlemciyi kullanıyor fakat bir çoğu düşük ram kapasitesi kullanıyor. Bu marka diğerlerinin arasından sıyrılmasının sebebide bu.Her markanın olumlu olumsuz yorumları mevcut bu markayı kardeşim kullanıyor sanırım 1-2 sene oldu sorun yaşamadı aksine çok memnun.
Her markanın olumlu olumsuz yorumları mevcut bu markayı kardeşim kullanıyor sanırım 1-2 sene oldu sorun yaşamadı aksine çok memnun.
Ek olarak bu cihazlarda RAM miktarı çok önemli hız için. İşlemcileri geneli aynı işlemciyi kullanıyor fakat birçoğu düşük RAM kapasitesi kullanıyor. Bu marka diğerlerinin arasından sıyrılmasının sebebi de bu.
Sizden rica ediyorum. Ürünü aldıktan sonra bizlere bilgi verirmisiniz memnun kalıp kalmadığınızla alakalı. Alacak arkadaşlar için güzel bir fikir olmuş olur.Sipariş verdim hocam teşekkürler.
Sizden rica ediyorum. Ürünü aldıktan sonra bizlere bilgi verir misiniz memnun kalıp kalmadığınızla alakalı. Alacak arkadaşlar için güzel bir fikir olmuş olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.