TV dizilerinden memnun musunuz?

TW içeriklerinden memnun musunuz?

  • Evet

    Oy: 2 4,8%
  • Hayır

    Oy: 38 90,5%
  • Kararsızım

    Oy: 2 4,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    42
Türk dizileri saçma sapan şeyler zaten vakit kaybı millet para harcamadan para kazanmak istediği için efekt vs hiç olmuyor zaten hepsi aşk meşk üstüne verin 40 lira netflix izleyin hbo max vs çok iyi filmler diziler var internet üstünde
 
O kadar memnun değildim ki 15 yıl önce televizyon izlemeyi bıraktım... Şu anda evde 3 tane televizyon var, sadece salondakinin "ayıp olmasın" diye sinema paketiyle kablo TV bağlantısı mevcut. Yılda kablo TV izlenme saati 10 bile değil, neredeyse sadece USB'den film izlemek için kullanılıyor.
 
Üniversite sebebi ile akrabalarımda kalıyorum, İçim dışım Osmanlı dizisi oldu. Elime +9 Dolunay almam yakındır. Tam anlamıyla fiyasko diyebilirim, 4 saati doldurmak için ağır çekim ve reklam basmışlar. Dizide toplamda yarım saatlik senaryo yok. Biz çocukken Kurtlar Vadisi'nin olduğu gün hariç her akşam 2'şer dizi olurdu hey gidi hey. Normal olarak televizyon izlemeyi 2015 gibi bıraktım, sadece Hekimoğlu'nu internetten izliyordum.
 
TV dizilerinden nefret ediyorum. Hep zengin yaşam, holdingler, onların patronları, garip entrikalar, mafyalar, çeteler, AŞK, AŞK, ve AŞK var. Neden "AŞK" çok çok önemli bir şeymiş gibi HER DİZİDE birbirini seven kişiler vs. var? Olmasın demiyorum ama zibilyar tane kanalda da ilginç bir senaryosu olan diziler çıksın be. Yavaş yavaş halloluyor Akıncı, Börü 2039 gibi dizilerle ama, onlar sadece ARGE çalışmaları gibi; tutar mı, tutmaz mı, denedik oldu mu kafasında.
 
Dönüp dolaşıp aynı senaryoya sahip dizileri izlemekten bıktım usandım, 10 tane dizi izlediysem 9'u aşk dizisi, 1'i mafya dizisi, başka konu yok sanki. 2.5 saati doldurmak için konulan gereksiz bakışma sahneleri, araya sürekli giren ve en az 15 dakika süren reklamlar derken bir bakıyorum ki saat gecenin körü olmuş, 20.00'da başlayan dizi 00.00'da bitiyor. Zaten hiç TV izlemiyorum artık.
 

Geri
Yukarı