TV için Android TV box önerisi

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Büyük ekranlı ancak eski olduğu için Smart TV özelliği çalışmayan bir televizyonum var, buna TV box almak istiyorum. Öncelikli hatta tek kullanma sebebi olarak IP TV izleyebileceğim bir TV box olmalı. Yani Android işletim sistemli, ve APK indirilebilmeliyim. YouTube, Netflix de olursa yeterli. Ve yazıyı tek tek yazmak yerine kumandadan sesli çalışanları varmış, opsiyonel olarak bu özellik de olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Büyük ekranlı ancak eski olduğu için Smart TV özelliği çalışmayan bir televizyonum var, buna TV box almak istiyorum. Öncelikli hatta tek kullanma sebebi olarak IP TV izleyebileceğim bir TV box olmalı. Yani Android işletim sistemli, ve APK indirilebilmeliyim. YouTube, Netflix de olursa yeterli. Ve yazıyı tek tek yazmak yerine kumandadan sesli çalışanları varmış, opsiyonel olarak bu özellik de olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam xiaomi'ninkine bakın derim.

Ona galiba APK indiremiyormuşuz. Öyle duydum yani
Öyle birşey yok indirebiliyorsunuz, Mİ stick ve Mi box diye iki modeli var , Mi stick daha eski ve 1080pye kadar destekliyor, Mi box daha güncel daha fazla alana sahip ve 4k ya kadar destek sunabiliyor, TV niz 4k desteklemiyorsa 4k almanıza çok gerek yok , fakat eğer sadece IP TV odaklıysa boxlar yerine decoder bakmanızı öneririm.

Öyle bir şey yok indirebiliyorsunuz, Mi Stick ve Mi Box diye iki modeli var, Mi Stick daha eski ve 1080P'ye kadar destekliyor, Mi Box daha güncel daha fazla alana sahip ve 4K ya kadar destek sunabiliyor, TV niz 4K desteklemiyorsa 4K almanıza çok gerek yok, fakat eğer sadece IP TV odaklıysa boxlar yerine decoder bakmanızı öneririm.

TV 4K desteklemiyor ancak yine de TV box almak istiyorum. Mi Stick kullanan kuzenim cihazın kısa sürede çok ısındığını ve YouTube'da bile kastığinı söyledi. Mi Box'un özellikleri daha iyi ısınma, kasma problemi olmaz herhalde.

TV 4K desteklemiyor ancak yine de TV box almak istiyorum. Mi Stick kullanan kuzenim cihazın kısa sürede çok ısındığını ve YouTube'da bile kastığinı söyledi. Mi Box'un özellikleri daha iyi ısınma, kasma problemi olmaz herhalde.
Mi box daha iyi o konuda evet, Hiremco nun ürünlerinede bakabilirsiniz

1 senelik ip tv üyeliğide veriyorlar sanırım. Hediye olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı