TVS Apache RTR 200 2025 modeli beklenmeli mi?

Heisenberke

Hectopat
Ekim sonu-Kasım başı gibi yeni ehliyetimle beraber bu motoru almayı düşünüyorum, sizce 2025 modelini beklemeli miyim yoksa 2024 modelini mi almalıyım? 2023 ile 2024 kasaları arasında çok fark olmuş muydu?

Önce ehliyetini ve ekipmanlarını al o zamana çıkabilir genelde kasım sonuna doğru lansmanlarını yapıyorlar.

Tamamdır kasım sonuna kadar ehliyeti ve ekipmanları halledeyim lansmanda önemli değişikliklerle tanıtırlarsa 2025'i alırım fakat aradaki fiyata değmeyecek yenilikler getirirlerse 2024 modelini alırım. Muhtemelen 2024'ün fiyatı da düşer biraz daha 2025 tanıtıldığında.

Tamamdır kasım sonuna kadar ehliyeti ve ekipmanları halledeyim lansmanda önemli değişikliklerle tanıtırlarsa 2025'i alırım fakat aradaki fiyata değmeyecek yenilikler getirirlerse 2024 modelini alırım. Muhtemelen 2024'ün fiyatı da düşer biraz daha 2025 tanıtıldığında.

Fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Açıkçası çok bir özellik getirebilecek bir yeri kalmadı motorun. Bende 2024 TVS RTR var motor çok dolu geliyor bana daha ne kadar geliştirilebilir emin değilim. Belki soğutma sistemi değişebilir bu da fiyatı bayağı arttırır.
Motoru aldığınızda yeni konu açıp etiketlerseniz ve ya bu konu altına yazarsanız minik sıkıntılarından ve yapılmaması gerekenlerden, yapmanız gerekenlerden bahsedebilirim.

Fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Açıkçası çok bir özellik getirebilecek bir yeri kalmadı motorun. Bende 2024 TVS RTR var motor çok dolu geliyor bana daha ne kadar geliştirilebilir emin değilim. Belki soğutma sistemi değişebilir bu da fiyatı bayağı arttırır.
Motoru aldığınızda yeni konu açıp etiketlerseniz veya bu konu altına yazarsanız minik sıkıntılarından ve yapılmaması gerekenlerden, yapmanız gerekenlerden bahsedebilirim.

Sağ ol var ol dostum. Motoru aldığımda yeni konu açıp motorla ilgili tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Açıkçası çok bir özellik getirebilecek bir yeri kalmadı motorun. Bende 2024 TVS rtr var motor çok dolu geliyor bana daha ne kadar geliştirilebilir emin değilim. Belki soğutma sistemi değişebilir bu da fiyatı bayağı arttırır.
Motoru aldığınızda yeni konu açıp etiketlerseniz veya bu konu altına yazarsanız minik sıkıntılarından ve yapılmaması gerekenlerden, yapmanız gerekenlerden bahsedebilirim.

Hocam bende de 2024 rtr 200 var diğer motorlar soğukken tek marşta çalılıyor fakat benim motorum asla tek marşta çalışmıyor bir de karda tek marş alan Raider bile var ben karda 10 kere bastım en sonunda gaz vererek çalıltırabildim acaba neden olur bu normal mi?

Hocam bende de 2024 rtr 200 var diğer motorlar soğukken tek marşta çalılıyor fakat benim motorum asla tek marşta çalışmıyor bir de karda tek marş alan Raider bile var ben karda 10 kere bastım en sonunda gaz vererek çalıltırabildim acaba neden olur bu normal mi?

Çok anlamıyorum isterseniz ustaya söyleyin sorunu olası problemlere bakacaktır. Ben motoru devrettim öyle bir sorunum olmamıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı