Twd ve tlou niye karşılaştırıyon ki. Biri 11 sezon biri 1 sezon. Twd ilk 6 sezona kadar güzel ondan sonrası arka sokaklara dönüyor dizi. Tlou 1.sezonu çok iyi sadece lgbt desteklediğim için 3 ve 7. Bölümleri izlemesen olur. Tabii twd diyorum buna.Merhaba dizi olarak hangisini seçersiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
Katılmıyorum gayet de güzel uyarladılar.The Last of Us kötü bir uyarlama. Kötü olmasının sebebi ise oyuna sadık kalmamaları. TWD son sezonlarında ne kadar berbat etse de yine The Last of Us yapımından daha izlenebilir.
Oyuna nasıl sadık kalmadı hocam? Baya oyunla aynı ilerliyor sadece detaylar farklı.The Last of Us kötü bir uyarlama. Kötü olmasının sebebi ise oyuna sadık kalmamaları. TWD son sezonlarında ne kadar berbat etse de yine The Last of Us yapımından daha izlenebilir.
Tek tek anlatmak istemiyorum hocam. Bu konuma bakabilirsiniz.Oyuna nasıl sadık kalmadı hocam? Baya oyunla aynı ilerliyor sadece detaylar farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.