Twitch bot linkine tıklamak sorun çıkarır mı?

Esger0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün yayın izlerken dalgınlığıma denk geldi malesef. Bot cs skini hediyye etmiş. Sonradan farketdim ama artık iş işten geçmişti. Steam hesabına girmemi istedi, girmedim. Hemen restart atdım bilgisayara, modem parolasını fln değiştim. Sonradan antivirüs indirdim kaspersky, hızlı taramada bi şey çıkmadı. İçim rahat etmedi. Bilir kişilerden yardım alayım dedim. Ne yapabilirim hacklenmeye fln karşı? Bundan sonra ne olabilir? Teşekkürler.

Merhaba, dün yayın izlerken dalgınlığıma denk geldi maalesef. Bot CS skini hediyye etmiş. Sonradan fark ettim ama artık iş işten geçmişti. Steam hesabına girmemi istedi, girmedim. Hemen restart attım bilgisayara, modem parolasını falan değiştim. Sonradan antivirüs indirdim Kaspersky, hızlı taramada bir şey çıkmadı. İçim rahat etmedi. Bilir kişilerden yardım alayım dedim. Ne yapabilirim hacklenmeye falan karşı? Bundan sonra ne olabilir? Teşekkürler.

Bir sıkıntı olmaz benimde başıma gelmişti 1 yıl önce hiç bir şey olmadı.

Bir sıkıntı olmaz benimde başıma gelmişti 1 yıl önce hiç bir şey olmadı.
Yani hocam karınca saldırısına roketatar çekmişsiniz. Bir şey olmaz Merak etmeyin.
Hocam steam hesabınızı girmediğiniz sürece birşey olmaz. Virüs için de tarama yaptıysanız sorun yok.
Hepinize teşekkür ederim, yanıtlarınız için) Another Journey😂eyw, önemli bilgiler var içinde. O yüzden hafif abartmış olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı