Twitch Canlı Yayın Yaparken Ping Sorunu

AYBERKB

Kilopat
Makaleler
6
Yer
EDİRNE
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Twitch.tv üzerinden Open Broadcaster Software programı ile canlı yayın denemesi yapıyorum. Sistem olarak aşağıdaki sistemi kullanmaktayım. İnternet olarak ise Uydunet 50MBps Download 4MBps upload 250GB internet kullanmaktayım. Yayınını yapmış olduğum oyun Counter Strike Global Offensive oyunu. Ayarlarım bu şekilde. Sadece oyunu 1024x768 çözünürlüğünde oynadığım ve monitörüm o çözünürlükte 75Hz desteklediği için o çözünürlüğü kullanmaktayım.

MSI B150M Bazooka -
Intel Skylake Core i5 6600 - Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz - Hi-Level 120GB - Samsung 750 Evo 250GB - Zalman ZM500-Le 500 Watt

çıkış.JPG
video.JPG
yayın.JPG
gelişmiş.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz birde OBS Classic'i deneyebilirsin. Ben de OBS Classic'i kullanıyorum bana göre Studio'a göre daha stabil ve kullanışlı.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Aynı ayarlarla deneyeceğim. Denedikten sonra sonucu buraya yazacağım.

Tekrardan merhaba. 22 dakikalık bir test yayını yaptım. Kendi sunucularını kullandım ve silah yarışı girdim. Tabii ki normal OBS kullandım. Ping yükselişi olmadı. Ortalama 72-76 ms arasında gezdi ve herhangi bir lag olmadı. Bundan sonra classic olanı kullanacağım ve bitrate'yi ne kadar arttırabileceğimi test edeceğim. Daha önce classicte de aynı sorun meydana gelmişti ama sizin tavsiyeniz ile denedim ve sorun oluşmadı. Yardımınız için Teşekkür ederim. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsam konuya tekrar yazarım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı