Çözüldü Twitch hesabı askıya alındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dantemustdie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün yayın izlemek için Twitch'e girdiğimde hesaptan attığını fark edip oturum açmaya çalıştığımda hesabımın "bot veya otomatik hesap" sebebiyle kalıcı ban yediğini gördüm. Aktif şekilde yayın izliyordum, chati de kullanıyordum ayrıca aboneliklerim de vardı. İtiraz gönderdim hesabım açılır mı, daha önce böyle bir durumu deneyimleyen arkadaşlar varsa fikir belirtebilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-13 220446.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-13 220446.png
    63,3 KB · Görüntüleme: 1.183
Gereksiz yere hesabım kapatıldığını öğrendim. Bu nedenle hesabımı geri açmanızı istiyorum, taleb ediyorum.
Anladım cevabınız için teşekkür ederim. İnternette biraz araştırdım bazı insanlar hesaplarının açılmadığını falan söylemiş. Umarım benim hesabım da öyle olmaz.

Benim de talebim üzerine hesabımı açtılar şimdi. Kapandığı gün içinde açıldı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bugün yayın izlemek için Twitch'e girdiğimde hesaptan attığını fark edip oturum açmaya çalıştığımda hesabımın "bot veya otomatik hesap" sebebiyle kalıcı ban yediğini gördüm. Aktif şekilde yayın izliyordum, chati de kullanıyordum ayrıca aboneliklerim de vardı. İtiraz gönderdim hesabım açılır mı, daha önce böyle bir durumu deneyimleyen arkadaşlar varsa fikir belirtebilir mi?
benim son zamanlarda anlamadığım şekilde mailime şifre yenileme doğrulama kodu vs gibi kodlar geliyordu hesaplarıma erişmeye çalıştıklarını biliyorum ve bugün twitch hesabım bot ve uygunsuz şeylerden askıya alınmış umarım açılır

Benim son zamanlarda anlamadığım şekilde mailime şifre yenileme doğrulama kodu vs gibi kodlar geliyordu hesaplarıma erişmeye çalıştıklarını biliyorum ve bugün Twitch hesabım bot ve uygunsuz şeylerden askıya alınmış umarım açılır

Hesabınız açıldı mı? Aynı şeyi şu an bende yaşıyorum 24'ünde askıya alındı hesap 27'si oldu hala ses yok.

Hesabınız açıldı mı? Aynı şeyi şu an bende yaşıyorum 24'ünde askıya alındı hesap 27'si oldu hala ses yok.

1hafta geçmeden açtılar. YouTube'dan crack bir uygulama indireceğim diye bilgisayarıma sızılmıştı şifreyi defalarca değiştirmeme rağmen erişim yapılıyordu, hallettim bir sıkıtntı kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı