Bitti o anlaşma, 3 aylıktı. Amazon Prime için cashback artık yok.
Bitse de pek etkisi olmaz adam 10 TL'ye sub olsa yayıncı 2TL kazanıyor Twitch kemiriyor parayı.
Bitti o anlaşma, 3 aylıktı. Amazon Prime için cashback artık yok.
Bitse de pek etkisi olmaz adam 10 TL'ye sub olsa yayıncı 2TL kazanıyor Twitch kemiriyor parayı.
Siz niye destek oluyonuz ki adama. O size destek olsun.
Yayıncıya para gerekiyor herhalde elektrik faturası vs. beleş değil saatlerce yayın açıyor ve insanları eğlendiriyor.
Haklısın kanka bir maaş bağlamak lazım. Ben bu haftalık maaşı atayım bari de elektriği ödesin.
Hocam komik olan ne ben anlamadım bu adamlar da insan adamın başka mesleği yok YouTube kanalı var onunda algoritması çökmüş durumda 2. kanal açtı oraya hikaye videoları falan atıyor istediği karşılık gelmeyince o kanalıda bıraktı şu an sadece Twitch'te.
Dayı, adamlar Twitch'den para kazanıyor, reklamdan para kazanıyor, aboneden para kazanıyor, bağıştan para kazanıyor. Kimden bahsediyorsun ki para göndermene ihtiyacı olsun? Tek yaptığınız adamları zengin etmek. Para senindir istediğini yap ayrı konu.
![]()
Stream Cleaner - Chrome Web Store
The Stream Cleaner extension helps you block Twitch.tv ads.chrome.google.com
Hocam yabancı biri VPN de Polonya'yı ayarlarsak reklam görmeyeceğinizi söylemiş doğru mudur bu bilgi sizce.
Hocam yabancı biri VPN de Polonya'yı ayarlarsak reklam görmeyeceğinizi söylemiş doğru mudur bu bilgi sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.