Twitch için Ryzen 9 3900X sistem toplama

Cooler Master MasterBox MB511 RGB içine ASUS ROG RYUJIN 360mm bu sistemle sığar mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    24
  • Anket kapandı .
Anakartın kendi ses yongası zaten yeterli harici ses kartına gerek yok. Aşağıya bir anakart linki atacağım x570 yanında sıvı soğutma hediyeli.
Birazda eleştiri ve öneri yapayım sistem twitch için zaten gereksiz fazla da bazı parçalar özellikle gereksiz olmuş-işlemci,psu,m2 ssd,rgb ramler-. bu kadar yüksek bütçeye çıkıp 2080ti kullanmamak paraya yazık. 970pro ev kullanıcısı için gereksiz 970evo yeterlidir ekstra paraya hiç gerek yok. Hdd Barracuda Yerine ironwolf tercih edebilirsiniz-ssd aksine hdd de sağlam olanı seçmek daha mantıklı- Kulaklık Cloud 2 daha iyi olur eğer arstic 5 te ısrarcıysanız 2019 edition alın önceki versiyonlar kulak ağrıtıyor. Psu thor ve Gskill tridentZ modeli aşırı pahalı görsel amaçla alıyorsanız birşey diyemem.

Link:

Anakartın kendi ses yongası zaten yeterli harici ses kartına gerek yok. Aşağıya bir anakart linki atacağım x570 yanında sıvı soğutma hediyeli.
Birazda eleştiri ve öneri yapayım sistem twitch için zaten gereksiz fazla da bazı parçalar özellikle gereksiz olmuş-işlemci,psu,m2 ssd,rgb ramler-. bu kadar yüksek bütçeye çıkıp 2080ti kullanmamak paraya yazık. 970pro ev kullanıcısı için gereksiz 970evo yeterlidir ekstra paraya hiç gerek yok. Hdd Barracuda Yerine ironwolf tercih edebilirsiniz-ssd aksine hdd de sağlam olanı seçmek daha mantıklı- Kulaklık Cloud 2 daha iyi olur eğer arstic 5 te ısrarcıysanız 2019 edition alın önceki versiyonlar kulak ağrıtıyor. Psu thor ve Gskill tridentZ modeli aşırı pahalı görsel amaçla alıyorsanız birşey diyemem.

Link:
Süpersin, bütçe 32 bin tl arkadaş seçti mazemeleri benimde hoşuma gitti . 2080ti bende isterdim hayat şartları, arctic 5 hoşuma gitti diğerleri fazla kaba.HDD ye bakıcam ilerisi için youtube demiştim oda pro al o zaman dedi aradaki farkı bilmiyorum.

• Anakart biraz abartı olmuş gibime geldi.
  • Bu sisteme Rampage klavye.
  • Sistemde biraz israf var gibime geldi, mesela o soğutucuya gerçekten gerek var mı?
  • Bunların yanında böyle bir sisteme 1080p ve TN panel bir monitör :( 240 Hz olabilir de neyse.

Süpersin, bütçe 32 bin tl arkadaş seçti mazemeleri benimde hoşuma gitti . 2080ti bende isterdim hayat şartları, arctic 5 hoşuma gitti diğerleri fazla kaba.HDD ye bakıcam ilerisi için youtube demiştim oda pro al o zaman dedi aradaki farkı bilmiyorum.
evo ile pro arasındaki fark kısaca özetlersem prolar çok daha uzun süre gidiyor -okuma-yazma ömrü-evolar ise daha kısa tabi burada uzun kısa dan kafan karışmasın evolar bir ev kullanıcısı için fazlasıyla yeterli prolar daha çok yoğun veri transferi yapılan yerler için tasarlanmıştır.

32k ya aslında daha iyi şekilde toplanır vaktim şuan yok akşama el atarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı