Twitch için sistem tavsiyesi

hsynrknz

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle 2. kez konu açıyorum kusura bakmayın 2-3 gün önce bir bilgisayar toplamıştım ( 1 hafta içinde falan alacağım) . Sizin fikirlerinizi falanda aldım olumlu idi ama bugün forumda dolaşırken twitch için render falan yapıyorsun daha iyi bir işlemci koy demişler bir arkadaşa, bende çok dota 2/Path of exile oynuyorum ara sırada twitch te yayın yapma niyetim var seçtiğim sistemde işlemci i5 4460 idi, bütçe olarakta 3600 monitör dahil. Son olarakta çıkacak fallout 4 sevdigim serilerden birisi onun işlemci tavsiyesi i7 4790 falan gerek var mı bilmiyorum o yüzden tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu sistemi alabilirsiniz. Bütçeyi biraz aşmış olabilirim farkındayım.
Untitled.png

sistem.png
Bilgilendirmeler için teşekkürler ceza olduğu için cevap atamadım. Sizlerden gelen bilgilerle en son şu sistemde karar kıldım. OC hakkında pek fikrim yok ve yapmayı da düşünmüyorum , anakart çok mu zayıf kaldı bilemiyorum o yüzden son bir fikirlerinizi alayım şu sistemi almadan. sistem.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı